Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Do četrtka se boste morali iskreno pogovoriti v ljubezni in si določiti osebne meje in pravila igre. Poiskati morate moč in energijo v sebi, pri tem vam bo v pomoč Mars, ki je vaš vladar. Dogodki se bodo v osnovi zavrteli v smeri, katera bo iskana, športne aktivnosti pa bodo adrenalinska spodbuda.

Venera in Mars obljubljata romantičen in skladen teden. Poiskati morate primerne rešitve in stopiti korak naprej. Dejstvo je, da boste za pravilne odločitve nagrajeni. Na delovnem mestu sledi preobrazba, do katere mere pa bo odvisno od vas. Prebrati pa bo potrebno drobni tisk in sprejeti omejitve.

Kolo usode vam bo naklonjeno pri raziskovanju preteklosti. Omenjeno vam predstavlja določeno oviro, katero premagate do srede ali četrtka. V ponedeljek vam bo naklonjen Jupiter, ki vam podari širino in sledili boste svoji resnici. Moč pozitivnih misli bo pot do osebnega razcveta.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Sonce in Venera v sebi skrivata modrost, srčnost in sočutnost. Vrednote, ki jih nosite v sebi in bodo v tem tednu prišle v ospredje. Na tem svetu je mnogo ljudi, ki potrebujejo vašo pomoč, seveda pa si morate pri tem postaviti lastna pravila igre. Glasba bo priložnost za povrnitev izgubljene energije.

Pridobili boste paleto uporabnih informacij in jih delili naprej. Teden bo v znamenju osebnega napredka in poglobiti boste notranjo moč in odločnost. Plemenita dejanja se bodo odvijale na delovnem mestu, kjer prihaja čas uspeha. Narava bo vir navdiha in priložnost za razgrnite tančice skrivnosti.

Do torka bo vladal čas previdnosti, seveda pa vam bo Neptun prinesel nova spoznanja in nove dimenzije. Sreča se od nekdaj skriva na strani pogumnih in omenjeno spoznate tudi sami. Pogumno se boste soočili z vsemi obveznostmi in odšli naprej. Zapisujte pa si svoje notranje občutke.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Po prehodu Venere v Škorpijona (četrtek) se obeta čas povečane moči in temeljitosti. Poglobiti se boste morali v vse dejavnosti s katerimi ste odlašali. Pomembno spoznanje časa bo, da preteklost ni breme, ampak vir navdiha za prihodnost. Srčni izvoljenec vam bo postavil nova pravila igre.

Predstavnice nežnejšega spola boste blestele in pokazale svojo moč in magnetičnost. Naklonjena vam bo Venera, ki slovi po svojih čarih. Če ste še samski se boste lahko zaljubili in pridobili paleto izkušenj. Za vse ostale pa velja ploden teden, ki prinese nekaj dobrih iztočnic osebnega napredka.

Simbol tedna bo srce, ki v sebi združuje nežnost, romantiko in čarobnost. Omenjeno vam bo koristilo, saj boste tako lažje prišli do zastavljenega cilja. Pomembno se je zavedati, da vam bo naklonjena Venera, ki vam prinaša duhovno preobrazbo. Poglobite se v lastne skrivnosti in jih razrešite.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Po zvezdnih namigih se obeta zanimiv čas, ki odnaša določene stvari, ki ste jih prerasli. Seveda morate zadeve pogledati na delovnem mestu iz drugega zornega kota in se bo našla rešitev. Za ljubezen pa velja, da bo zdravilo za vse težave in nesoglasja iskren pogovor.

Če ste rojeni februarja se vam obeta močna potreba po aktivnih rešitvah in adrenalinu. Januarski predstavniki pa boste mnogo bolj umerjeni in premišljeni. Teden bo v znamenju raziskovanje neznanih znanj in nekih krajših poti. Saturn predstavlja tudi dobre in premišljene odločitve.

Sprostila vas bo nežna glasba in tišina, ki bo prinesla določene odgovore. Do srede boste v prijetni energiji in tako morate prisluhniti glasu srca. Popaziti morate na svoje misli in odgovorno slediti sebi. V četrtek vam bo naklonjen aspekt Sonca in Venera, ki obljublja mnogo plodnosti.

velja za 1 teden (19.10.2014 - 25.10.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.