Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Prelomen dan bo sreda, ko vam bo naklonjen Uran in tako se bodo zgodili določeni premiki. Slediti boste morali sebi in graditi na lastnih izkušnjah, tako najdete notranjo moč. Kljub temu, da ste rojeni voditelji, bo sedaj teden opazovanja, kajti Mars vam podarja mistično izkušnjo.

Omejitve so tisti del preizkušnje, katero boste opravili dobro in pravilno. Stabilnost, treznost in premišljenost vam pridejo prav na delovnem mestu, kajti zadeve gredo naprej po težji poti. Kreativnost bo tista, ki vam bo podarila upanje in notranjo energijo. Narava pa priložnost za osebno rast.

Sprostila vas bo glasba, ki vam bo podarila umerjenost. Teden bo v znamenju retrogradnega Merkurja, ki vnaša večjo potrebo po raziskovanju in rezanje s preteklostjo. Pravzaprav spoznate v tem obdobju, kaj vas veseli in osreči. Ljubezen: v sredo boste naredili korak naprej.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Zaupanje svojim občutkom je dar, ki se bo v tem tednu še okrepil. Pozitivna povezava Jupitra prinaša večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Okrepila se bo zavest o spremembah, ki so nujne. Nekaj previdnosti ne bo odveč v petek, ko boste raziskovali vse tiste stvari, ki so vezane na skrivnosti.

Teden bo v znamenju informacij, učenja in raziskovanja. Poglobiti se morate v paleto dejavnosti s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nekaj kar vas bremeni. Po zvezdnih namigih vam bodo naklonjeni tako prijatelji, kot srčni izvoljenec. Petek bo dan ko boste izkoristili magnetično privlačnost.

Ključ do osebne sreče bodo govori in izmenjava mnenj. Pridobili boste tudi takšne informacije, katere vas bodo vznemirile. Na drugi strani bo to priložnost za razmislek. Teden bo v znamenju povezave Sonca in Merkurja, kar pomeni, da je čas da naredite prerez in stopite v ospredje.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Če ste rojeni septembra teden prinaša mnogo učenja in veliko boste na poti. Omejitve, katerih se boste sprva branili, vam bodo čez čas v osebno korist. Saturn vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako boste osvobodili nekih bremen. Blagodejne učinke bo imelo pisanje lastnih občutkov.

Odlikovala vas bo dinamična energija in tako boste vsem obveznostim v celoti kos. Na delovnem mestu dobesedno blestite in nizate uspeh za uspehom. Mars in Pluton prinašata potrebo po raziskovanju. Planetni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa v soboto ne bo vse po vaše.

Zgodba tedna bo zgodba o uspehu. Za slednje se bo potrebno potruditi in vnesti veliko energije. Omejitev bo preteklost in spomini, kajti rešiti se boste morali nekaj kar ste prerasli. Tega ne smete ignorirati in naklonjena vam bo mlajša oseba. Duhovna preobrazba vas čaka v soboto.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Teden bo v znamenju novosti, novih znanj in prilagodljivosti. Naklonjeno vam bo Sonce, ki vam podari moč in zaupanje v dobro. Ključno za vas bo plezanje po statusni lestvici in to seveda uspešno. Retrogradni Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju tistih reči, ki so vam še neznanka.

Magnetična energija bo tista, katero boste uporabili sebi v prid. Mars vam bo pomagal pri denarnih zadevah. Čustveno se morate postaviti zase in prenehajte delati po svoje. Partnerjevi namigi v tem tednu ne bodo samo uporabni, ampak tudi poučni. Od petka dalje boste kipeli od pozitivnih informacij.

Romantična energija vam bo polepšala dni in ure v tem tednu. Tako boste zasanjano zrli v prihodnost in kovali pozitivne načrte. Zavedati se je potrebno, da lažjih poti ne bo. Naklonjen vam bo aspekt Merkurja in Urana, ki prinese nekaj svežine in alternativnih rešitev na bolje.

velja za 1 teden (25.01.2015 - 31.01.2015)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.