Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Pred vami je ploden teden, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost Venere vam bo podarila harmonijo in romantiko v ljubezni, Merkur pa bo poskrbel za prijetne besede in učinkovitost. Služba: v sredo bo modro sodelavca zaprositi za pomoč.

Omejitve so tisti del življenja, kateri vam predstavlja priložnost za osebno rast. Teden bo v znamenju aspekta med Soncem in Saturnom in omenjeno nakazuje odločnost, strogost in skrbnost. Ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, kateri vam bodo z veseljem pomagali.

Poglobljena analiza bo pokazala, česa si boste želeli in na kakšen način boste uporabili energijo. Določiti si bo potrebno določene meje in svoja pravila igre. Zanimivo bo, da kljub vsemu najdete svojo pot in tako dokažete lastno iznajdljivost. Čustvena prelomnica se bo zgodila do četrtka.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Pozitivne misli bodo ključ do dobrega počutja in osebne sreče. Naredili boste prerez in sledili tistim principom, ki so se vam obrestovali v preteklosti. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola in slediti bo potrebno idealom v ljubezni. Sproščeni klepeti so balzam za dušo.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in osvobodili se boste določenega bremena. Po zvezdnih namigih postaja jasno, da se zadeve odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Premiki na delovnem mestu se bodo zgodili postopoma, ne bodite v dvomih, kajti ste na pravi poti.

Merkur in Mars prinašata mnogo energije in ključnih odločitev. Narediti morate analizo in preučiti, kaj si želite in česa ne. Teden bo poln pogovorov, izmenjave mnenj in intelektualnih izzivov. Zanimivo je, da se do srede rešite nekega bremena in tako boste lahko opravičeno ponosni nase.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Teden bo v znamenju povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe in druge. življenje je večno učenje, lekcijo vam bo podarila Venera in bo veljala za tiste, ki so v daljši partnerski vezi, za samske pa velja, da se lahko zaljubijo.

Bogate izkušnje so vir navdiha in priložnost da svoje mnenje delite naprej. Naklonjen vam bo Merkur in Pluton, kar pomeni, da vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti globino. Pomembno bo dodati tudi širino za katero bodo poskrbeli prijatelji ali srčni izvoljenec.

Naredili boste prerez na delovnem mestu in stopili korak naprej, pri tem vam bo naklonjen Jupiter. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in hrepenenje po osebni svobodi bo iskano. Narava vam bo ponudila čarobno preobrazbo in priložnost da v tišini razmislite o pravilnosti svojih odločitev.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Kolo usode vam bo naklonjeno na delovnem mestu. Popazite na svoje misli, kajti hitro se vam bodo lahko uresničile in vam prinesle nekaj dobrega napredka. Vpliv Sonca in Saturna prinaša določene omejitve, ki pa bodo za vas blagoslov. Zakaj? Zato, da se premaknete nekaj korakov naprej.

Sreča se skriva na strani pogumnih pravi modrost. Omenjeno se vas bo dotaknilo v tednu v celoti in Jupiter vam prinaša zanimive ljudi. Pravzaprav vam bodo ogledalo in tako bo napredek zanimiv in poučen. Ne iščite pa lažjih poti v ljubezni, kajti obrestoval se bo edino iskren pogovor.

Mars planet akcije in drznosti vam bo pomagal razumeti drugačnost in vam podaril pojem svobode. Starodavni vladar Jupiter se sprehajala po Levu in tako boste do neke mere samozavestni in drzni. Zelo dobro se počutite med prijatelji in v družbi. V ljubezni sledi osebna preizkušnja.

velja za 1 teden (16.11.2014 - 22.11.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.