Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Novice, katere boste izvedeli v tem tednu bodo od prve do zadnje pozitivne. Mars v Tehtnici bo pripovedoval zgodbo o diplomaciji in iskanju ravnovesja. Mnogo piljenja bo potrebno v ljubezni in pogovor bo prinesel tako iskan uspeh. Izgubljeno energijo vam bo v celoti povrnila narava.

Združena Venera in Saturn, spominjata na romanco lepotice in zveri, toda teden odnaša tisto, kar ste prerasli in vnaša romantične preobrate. Seveda se boste morali soočiti z resnico in jo na dinamičen način zagovarjati. Če še ne boste na dopustu se vam bo trud poplačal najkasneje v četrtek.

Pred vami je zelo nenavaden teden, ki prinaša kopico novosti, sprememb in zvedavosti. Tako boste vse dojemali nekoliko drugače in našli pravi način, da se sprostite. Merkur in Uran opozarjata na nemir, katerega premagate skozi pogovor. Sreča se skriva na strani pogumnih.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Teden v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic za osebno in duhovno rast. Merkur, ki bo v vašem znamenju prinaša besedno pustolovščino in srečo. Tako se bodo zadeve odvijale v pozitivnem smislu. Po zvezdnih namigih izstopa četrtek, ko Sonce dohiti Jupitra in prinaša romantične preobrate.

Odločili se boste in izbrali težjo pot, za omenjeno boste v celoti nagrajeni. Rdeča nit tedna bo sodelovanje in vendarle v tišini najdete pot do osebnega napredka. Sonce in Jupiter prinašata srečo in dobre iztočnice, tako boste s prirojeno magnetično energijo zasijali. Sprostila vas bo izrazna umetnost.

V ljubezni bo čas primeren za raziskovanje neznanih strasti. Odlično se boste počutili doma in v okrilju doma, dobro bo, da svoje osebne izkušnje delite skozi uporabne nasvete. Merkur in Uran prinašata nepričakovane preobrate in zato nekaj previdnosti ne bo odveč. Sledite glasu svojega srca.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Glasba bo tista, ki vam bo podarila upanja in okrepila notranjo moč. Venera in Saturn prinašata določene omejitve in zato zdrava mera previdnosti ne bo odveč. Smisel življenja je ustvarjati popolnost in omenjeno vam bo uspelo v celoti. Popaziti morate na svoje zdravje (ledvica).

Simbol tedna bo ognjevito srce in tako se boste za svoje priznanje pripravljeni boriti. Nekaj previdnosti ne bo odveč v torek, ko sta v opoziciji Merkur in Pluton. Od srede dalje se bo vaša notranja moč spremenila in tako boste lažje kos vsem nalogam in izzivov. Počasi se daleč pride.

Do četrtka, ko bo Jupiter v osrčju Sonca se boste znali na pravilen način postaviti zase in slediti vsem tistim vrednotam, ki so vam pomembne in jih že dolgo zagovarjate. Srečo boste delili med ljudmi in mnogo ugodnosti bo občutiti v ljubezni. Samske čaka v ljubezni nepričakovan preobrat.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Tretja desetina julija prinaša mnogo harmonije in skladnosti. Venera in Saturn bosta tista planeta, ki krojita usodo in modro bo, da se umirite in v tišini razmislite, kaj si želite. v življenju je že prav tako, da probleme rešujte na učinkovit način. V petek boste tako opravičeno ponosni nase.

Pojem osebne svobode vsak tolmači na svoj način. Odgovornost, katero boste branili v tem tednu se vam bo obrestovala na delovnem mestu. Do četrtka naredite vse obveznosti in si tako podaljšajte vikend. Odpre se vam bodo nove poti in Saturn prinaša nekaj dobrih in odgovornih iztočnic.

Spadate pod najbolj romantično znamenje in omenjeno se bo v tem tednu okrepilo. Nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo v pogledu denarja. Čustveno se bodo zadeve odvijale v pričakovani smeri, modro pa bo, da se znate pogovoriti. Jupiter vam bo razširil obzorja in prinesel blagostanje.

velja za 1 teden (20.07.2014 - 26.07.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.