Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Naklonjen vam bo Merkur, ki vnaša prijetne besede, dobro razmišljanje in osebno motivacijo. Po drugi strani boste nemirni, kajti želeli si boste izzive, za katere pa teden ne bo primeren. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo, tako najdete v sebi priložnost za čustveno skladnost in povečano romantiko.

Nekaj previdnosti ne bo odveč v četrtek, kajti nakazano je, da bo sedaj v ospredju trma. Popaziti morate na svoje misli in slediti tistim vrednotam, ki jih zagovarjate. Sprejeti sebe in deliti modre nasvete je umetnost, ki vam bo uspela. Naklonjenost Venere izboljša odnose v ljubezni.

Sreča se skriva na strani pogumnih in omenjeno boste spoznali tudi sami in to na zanimiv način. Naklonjen vam bo Merkur, kateri prinese pravo noto premišljenih besed in Venera, ki bo poskrbela za estetiko in užitke. Osebne meje pa si bo potrebno postaviti v četrtek, ali najkasneje petek.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Ljubezen bo prinesla nekaj novih spoznaj. Naklonjen vam bo Jupiter, ki vnaša popestritev v pogledu novih poznanstev in delavnih izzivov. Zdi se, da se bodo zadeve s svetlobno hitrostjo obrnile v vašo korist. Modro bo, da boste narediti pri sebi načrt, kdo vašo pomoč resnično potrebuje in zakaj.

Obdani boste z notranjim dvomom, ki pa ga boste rešili v sredo. V ospredju bo Mars, ki je planet drznosti, neučakanosti in akcije. Omenjeno bo potrebno ozavestiti in izluščiti zrno modrosti. Sledite sebi in najdete moč za naprej. Služba: konec tedna (petek) sledi osebni napredek.

V ljubezni boste morali narediti prerez in stopiti v ospredje. Zavestna komunikacija vključuje, da se iskreno pogovorite in seštejete svoje pluse in minuse. Sredina tedna sledi napredek, kajti naklonjen vam bo Merkur in tako najdete prave besede ob pravem času. Vzemite si kakšen dan za oddih.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Sledi teden povečane ustvarjalnosti in želje po osebni preobrazbi. Naklonjen vam bo Neptun, ki vam bo podaril navdih in intuitivni uvid. Narediti je potrebno prerez in ločiti zrno od plevel. Sprejmite tako pomoč srčnega izvoljenca, kot tudi prijateljev. Lepa beseda vedno najde ključ do srca.

Magnetična energija vam bo prišla prav tako na zasebnem, kot poslovnem življenju. Mars na svoji poti sreča Neptuna in posledica bo, da bo potrebno malo popaziti na zdravstveno stanje. Zdrav način življenja vsebuje dovolj gibanja, uživanje zdravo prehrano in pozitivne misli. Srečen dan: sobota.

Odločitev, ki jo boste sprejeli v ponedeljek ne bo enostavna, toda bo poučna. Našli boste skrito moč optimizma in tako lažje dosegli svoje cilje. Merkur vam bo podaril zanimanje za vse tisto, kar je novo in drugačno. Poglobite pa se v delovne obveznosti, kajti na zatožni klopi bo lenoba.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Delavnim nalogom boste kos v celoti. Mnogo bolj preudarno bo, da si boste vzeli nekaj časa zase in razmislili o zakonitostih življenja. Spodbudno bo, da si boste pisali svoje občutke in tako spoznali še nekaj, kar vas bremeni ali dela nezadovoljne. Namigi srčnega izvoljenca bodo v celoti poučni.

Aspekt med Merkurjem in Plutonom prinaša neka nova spoznanja in prilaganje. Piljenje v odnosih naj vam bo izziv in ne breme. Konec koncev se lahko mnogo naučite iz preteklosti. Pogovor prinaša ključ do uspeha, če boste sprejeli v celoti okoliščine življenja vam bo mnogo lažje.

Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist na delovnem mestu. Po zvezdnih namigih prosti čas porabite za raziskovanje sebe. V tem tednu se boste srečali z zanimivi ljudmi, ki vam lahko osvetlijo pot iz drugega zornega kota. Naklonjenost Jupitra pa uporabite za navdih skozi kreativno izražanje.

velja za 1 teden (26.07.2015 - 01.08.2015)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PLUS d.o.o.