Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Zadnji teden julija boste preživeli zelo dinamično in zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Posebej prijetno bo na delovnem mestu, kajti Jupiter vam bo prinesel napredovanje. V sredo vam bo zelo naklonjena Luna in zato se pričakuje nenavaden preobrat na bolje.

Mlada Luna (nedelja) prinaša v vaše življenje nezavedno preobrazbo in rešili se boste nekega bremena. Seveda bo teden v znamenju povečanega nemira in trme. Pogovorite se o vsem tistem, kar vas dela nemirne in tako najdete voljo in moč za naprej. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo.

Rdeča nit tedna bo sodelovanje, pogovor in komunikacija. Pravzaprav boste mnogo zadev preložili in jih do konca tedna uspešno rešili. Na kolesu življenja izstopa ljubezen, ki bo na vrhuncu in tako sledijo romantični preobrati. Merkur in Jupiter prinašata v mozaik življenja pisane barve.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Odkrili boste svojo resnico in jo zagovarjali še posebej na delovnem mestu. Mlada Luna vam bo prinesla mnogo čustvene varnosti in stabilnosti – tako boste svojim delavnim nalogam kos. Finančna situacija se vam bo izboljšala, posebno harmonijo pa občutite v soboto. Slediti velja glasu srca!

Teden prinaša mnogo dobrih iztočnic, tako na osebni, kot duhovni ravni. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu zdravja, kajti pred vami je občutljivo obdobje. Zadeve se bodo reševale v smeri, ki je iskana in tako boste našli svoj mir. Slednji je razkošje in zelo iskan ideal.

Merkur in Neptun prinašata nekaj preizkušenj in potrebo po odgovornosti. Pomembno bo, da razumete smerokaza in da greste naprej postopoma in previdno. Izjema bo ljubezen, kjer najdete svoj ideal. Do konca tedna se bodo zadeve reševale in razrešile v vašo korist. Srečen dan: sobota.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Lepoto življenja boste uvideli na vsakem koraku in tako najdete svoj pravi ideal. Srčni izvoljenec vam bo ponudil ravnovesje in dobre iztočnice. V prvi polovici tedna, ko bo v ospredju Uran boste nemirni in neučakani. V kolikor ne greste na dopust izkoristite četrtek za poslovne izzive.

Merkur in Jupiter prinašata potrebo po romantiki in skladnosti. Po zvezdnih namigih je razbrati, da vas čaka ploden in ustvarjalen teden. Kljub povečanim obveznostim si morate vzeti nekaj časa zase in se sprostiti. Vabila vas bo narava, sprehod in pogovor. Ni vse zlato, kar se sveti.

Fizična energija vam bo nekoliko nihala in zato morate popaziti na svoje zdravje, še posebej na ledvica in predel trebuha. Obdani boste z ljudmi, kateri vam bodo pripravljeni pomagati, ampak določene zadeve boste želeli preizkusiti sami. Odpirajo se vam nove, vam neznane poti.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Venera bo na svoji poti dohitela Saturna in prinesla v vaše življenje več resnosti in doslednosti. Ključno bo, da si boste postavili svoje meje in pravila igre. V ljubezni se bodo zadeve spremenile in obrnile nekoliko drugače. Iz življenjskih okoliščin bo potrebno izluščiti zrno modrosti.

Zvezde vam bodo naklonjene na delovnem mestu in ljubezni. Venera bo prinesla čarobne preobrate in skladnost, Saturn pa nekaj odgovornosti in delavnosti. Omenjeno vam bo dobra iztočnica in popolnoma od vas bo odvisno, kaj boste iz omenjenega naredili. Tudi počasi se daleč pride.

Pluton bo prinesel potrebo po raziskovanju in neizmerno notranjo moč. Iskanje resnice se bo nadaljevalo in pridete do zanimiv izkušenj. Problemov, ki jih piše življenje ne smete pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo in srečen dan bo petek.

velja za 1 teden (27.07.2014 - 11.08.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.