Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Poglobiti se boste morali v izvir znanja in pridobiti tiste informacije, ki vam bodo v pomoč za osebno rast. Glede na to, da se Mars, s katerim ste povezani že vse življenje sprehaja po osmem polju boste morali simbolično in dejansko narediti prerez in si na novo postaviti osebne meje.

Sprostila in z energijo vas bo napolnila narava in aktivnosti na prostem. Naklonjen vam bo Jupiter, ki vam bo prinesel paleto dobrih možnosti in ugodnih znanj. Teden bo v znamenju novosti in novih priložnosti. Pomembno pa bo, da se sprostite v družbi ljudi, ki jim zaupate. Dan ljubezni: sobota.

Merkur kvadrat Pluton prinaša nekaj globalnih sprememb, novosti in želje po raziskovanju. Dejstvo je, da se bodo zadeve obrnile nekoliko nepričakovano in po drugačno smeri. Izziv življenja bo vprašanje, kaj si želite in do katere mere. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in navdih.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Prvi krajec vam bo podaril uporabne navdihe in zaupanje v moč življenja. Spremljala vas bo tiha sreča in paleta ugodnih možnosti za vse tisto, kar si želite spremeniti. Osvobodili se boste starega bremena in retrogradni Mars vam bo pomagal v raziskovanju in plodnosti. Sledite glasu srca.

Moto tedna bo v tem, da se dobro z dobrim povrne. V ospredju bosta Venera in Mars, tako bodo odločitve tedne zanimive, nepredvidljive in učinkovite. Notranja modrost vam bo prišla prav v sredo in četrtek, ko sledi nekaj osebnih preizkušenj. Omejitve so sestavni del življenja.

Aspekt Merkurja in Plutona v sebi skriva navdih in nove poti. Poglobiti se boste morali v tista opravila in obveznosti s katerimi ste odlašali. Dovolite si sanjati in s tem pridobite motivacijo. Določenih stvari ne boste morali dokončati sami in zato vprašajte za pomoč prijatelja ali srčnega izvoljenca.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

V kolikor boste svoje misli usmerili v dobro, se vam bodo zadeve obrnile na pričakovan način. Izziv tedna vam bo postavil Uran, kateri prinaša hitre in drzne preobrate. Vezane pa bodo na sodelovanja in odnose. Na srečo vam bo v pomoč in oporo prirojena diplomacija. Služba: nenavadni preobrati.

Dogodki se bodo zavrteli v vašo korist in seveda si boste morali postaviti osebne izzive. Aspekt Sonca in Marsa prinaša drznost in tudi fizične omejitve. V zdravstvenem smislu morate popaziti na predel ledvic. Ključno vlogo bodo igrale misli, bolj bodo pozitivne – srečnejši boste.

Optimizem in dobra volja vam bosta v pomoč. Narediti bo potrebno prerez in na dinamičen način reči bobu bob. Poglobiti se boste morali vase in Mars vam bo podaril duhovne nasvete. Resnica je, da ne bo vse po vaše, prednost časa pa bo, da skozi omejitve zorite v modrosti.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Zrno modrosti je zlato zrno. Omenjeno vam bo prišlo prav in skozi to pridobite navdih in motivacijo. Venera in Uran vam bosta v pomoč pri delavnih obveznostih in nalogah. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Od četrtka naprej bodo blestele ženske predstavnice.

Svoje misli boste morali usmeriti v dobro in skozi omenjeno napredujete v smislu osebne rasti. Plodno in ustvarjalno energijo vam bo namenila Venera, katera prinaša nekaj dobrih iztočnic. Če boste sledili svojemu srcu se vam obeta sreča. Nekaj previdnosti ne bo odveč v četrtek.

Aspekt med Soncem in Marsom vas bo dosegel v sredo in od tedaj bo potrebno nekaj previdnosti in telesu morate dodajati naravne vitamine. Ustvarjalna dneva bosta ponedeljek in torek. Poglobili se boste morali v dejavnosti, ki vam ne bodo všeč, toda prinašajo pomembne premike naprej.

velja za 1 teden (13.06.2016 - 19.06.2016)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PLUS d.o.o.