Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Teden bo v znamenju povečane komunikacije in pridobivanju zanimivih in poučnih informacij. Naklonjen vam bo vaš vladar Mars, ki vam poleg moči, podari tudi logiko in tako boste dosegli veliko. Od srede naprej nekaj previdnosti ne bo odveč v ljubezni, kjer šteje prijetne besede.

Aspekt Venere in Plutona prinese simboličen zaključek in zavest o novih pogledih. Zdi se, da boste mnogo razmišljali o tem, kaj je prav in kaj narobe, ter tako našli odgovore. Pretirana trma vam ne bo koristila, če bo prerasla v vztrajnost, pa se bodo zadeve pričele odvijati v vašo korist.

Naklonjen vam bo Jupiter, ki vam bo podaril upanje v moč življenja. Tako se vam bo okrepila vera in zadanim nalogam boste kos. Nekaj previdnosti ne bo odveč na delovnem mestu. Po zvezdnih namigih vas čaka preobrat v ljubezni. Prilagodljivost vam bo prišla zelo prav še posebej v petek.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Napredovali boste tako v pogledu ljubezni, kot tudi denarja. Mlaj (ponedeljek) vam bo podaril ustvarjalno energijo in skozi omenjeno boste dokončali nekaj iz preteklosti. V ospredju bodo prijatelji in pridobivanje znanja. Odpravite se lahko tudi na kakšen izlet. Služba: v petek bo pozitiven preobrat.

Teden prinaša omejitve in prej jih boste sprejeli lažje vam bo. Sonce in Saturn bosta tista, ki krojita čas, ki prihaja in naučiti se bo potrebno na pravilen način postaviti zase. Alternativna oblika sproščanja za vas bo prav gotovo umetnost (ples). Prave besede bodo našle ključ do srca.

Odgovornost, ki vam je bila podarjena ob zibelki vam bo prišla zelo prav. Merkur planet komunikacije bo tisti, kateri bo odgovoren za nekaj sprememb, morda tudi zamud in nejasnosti. Vsekakor pa se bo potrebno prilagoditi in sprejeti tudi drugačno mišljenje. Počasi se daleč pride.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Za osebno napredovanje si boste izbrali težjo pot in bili zanjo nagrajeni. Venera in Saturn vnašata nekaj nemira in zato šteje pozitivno razmišljanje. Glede denarja bo izziv, kako sprejeti ravno tisto, kar vam ponuja življenje. Konec tega tedna pa boste imeli priložnost okrepiti prirojene danosti.

Napredovali boste v moči in raziskovanju duhovnih znanj. Moč besed boste znali uporabiti sebi v prid in tako po potrebi stopiti v ospredje. Problemov, ki jih piše življenje ne smete pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Zabaven dan bo petek, ko se res dobro sprostite.

Jupiter s katerim ste povezani vse življenje vam bo podaril notranjo moč in voljo. Tako se bodo v pogledu delavnih obveznosti pokazali rezultati, ki bodo pozitivni. Slediti morate svojim pravim občutkom in stopiti po svojih korakih naprej. Vloženi trud bo kmalu poplačan.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Sledili boste osebni preobrazbi in naredili pri sebi nekaj simboličnih zaključkov. Povezava Sonca in Saturna prinaša v vaš vsakdan več skrivnosti in doslednosti. Popaziti boste morali na svoje zdravje (dihala). Magnetična energija bo tista, ki vam bo pomagala do harmonije v ljubezni.

Iskali boste svoj ideal in pri tem ugotovili tri zanimive stvari. Prvo bo spoznanje o notranji moči, drugo o univerzalni ljubezni in tretje o osebnem napredovanju. Cel teden pa hočete ali nočete bo v znamenju prilaganja. Saturn vam konec tedna podari tudi notranjo moč in doslednost.

Pred vami je zanimiv teden. Kajti čaka vas duhovna pustolovščina, katera bo dobila vrhunec v sredo. Četrtek in petek pa bosta namenjena delavnim obveznostim. Največji izziv vam bo podaril Mars in bo v celoti vezano na prenovo doma. Naravna oblika meditacije pa bo tišina.

velja za 1 teden (17.05.2015 - 23.05.2015)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PLUS d.o.o.