Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Konec novembra sledi obračun in tako boste našli skrito moč v sebi. V torek se zgodi aspekt med Marsom in Jupitrom, ki prinese nekaj pretiravanja in  drznosti. Določite si tista pravila igre, katera so se vam obrestovala v preteklosti. Ljubezen prinese poleg romantiko, paleto pravilih odločitev.

Podarjena vam bo ognjevitost in tako boste zastavljenim nalogam kos v celoti. Pomembno bo, da se varujete trme in da premislite, kako boste naredili korak naprej. Teden bo v znamenju energije Venere in Urana, ki obljublja napredek in nova obzorja. Tudi počasi se daleč pride.

Kolo usode so bo zavrtelo v vašo korist v pogledu ljubezni. Prva polovica tedna bo ugodna za pogovor, iskanje višje resnice in odkrivanje obzorji. Od četrtka naprej, ki se pridruži Uran pa bo dobro popazite na svoje zdravje. Koristne učinke bo imela glasba in narava. Slediti pa morate svojim sanjam.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Energija mlade Lune vam bo podarila kreativen navdih in veliko priložnost za življenje. Zdi se, da boste svojim nalogam kos v celoti. Vsekakor pa bo modro, da si vzemite nekaj časa zase in tako najdite svoj mir. Osvobodila vas bo resnica in na delovnem mestu sledi ugoden preobrat.

Informacije so sestavni del življenja in če jim boste dodali še izkušnje boste na pravi poti. Po zvezdnih namigih prihaja teden nemira in hitrih sprememb. Doumeti morate da se je potrebo ustaviti in razmisliti. Pomembne odločitve preložite do četrtka. Uživali boste v objemu ljubljene osebe.

Simbol tedna bo krog, ki predstavlja začetek in konec. Merkur in Saturn skupaj prineseta nekaj dobrih iztočnic na eni strani in nemira ne drugi. Določiti si boste morali svoja pravila in se jih držati. Popazite na svoje misli in ne bodite preveč strogi. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Venera in Uran vam podarita navdih in priložnost za spremembe. Svoboda bo določena alternativa in tako boste doumeli, kaj je pravilno in kaj narobe. Vezani predstavniki si bodo morali poglobiti v odnos in najti svojo srečo. V veliki meri vas bo sprostila in z navdihom napolnila glasba.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo preudarne in premišljene. Čeprav slovite po notranji moči in poglobljeni analizi bo čas, da stopite nekoliko v ospredje. Nekaj previdnosti ne bo odveč do srede, še posebej za tiste predstavnike, ki radi pretiravajo. V četrtek vas bo osrečila oseba nasprotnega spola.

Odgovore na svoja vprašanja boste iskali vsepovsod in jih našli v globini svojega srca. Pred tem bo pomembno, da se umirite. Do srede ne smete pretiravati in iskati lažjih poti. Teden bo v znamenju duhovne preobrazbe, seveda do katere mere je odvisno od vas. Z veseljem boste delili prirojen optimizem.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Merkur predstavlja komunikacijo, pogovore in krajše poti, Saturn pa resnost, delavnost in omejitve. V primeru, da vam bo uspelo vse omenjeno spraviti v neko logično celoto, najdete svojo srečo. Zanimivo bo, da naredite prerez in se ločite od preteklosti. V petek bo čas za iskren pogovor.

Ljubezen bo prinesla nekaj dobrih iztočnic in priložnost. Tako boste gradili na tistem, kar lahko vnese trdnost. Ne pozabite, da morate vnesti nekaj svežine in naprednega duha. Tako bo vse lepše in bolj popolno. Saturn vnaša ključen izziv na delovnem mestu, šteje pa premišljena diplomacija.

Konec meseca novembra prinaša romantična doživetja, ki se bodo vrstila eden za drugim, Sonce in Neptun vnašata v vsakdan nekaj barvitosti in želja. Seveda je včasih potrebno počakati, vaša naloga pa bo, da naredite analizo. Odlikovala vas bo močna želja po iskanju osebnega ravnovesja.

velja za 1 teden (23.11.2014 - 29.11.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.