Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Na delovnem mestu se  bodo zadeve uredile v pričakovani smeri. Vsekakor morate popaziti na svoje besede in se soočiti s kopico obveznosti. Pomembno vlogo bo igrala diplomacija. Teden bo v znamenju konjunkcije Merkurja in Urana, kar pa nakazuje odlične iztočnice za osebni napredek.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo pomagali razumeti razpotja življenja. Harmonija med Venero in Jupitrom obeta mnogo prijetnosti, romantike in sreče. Naravna tehnika sprostitve bo urejanje okolice, stanovanja in delo na vrtu.

Privlačile vas bodo dejavnosti, ki odstopajo. V nedeljo in ponedeljek doživite preobrazbo in se ločite od preteklosti. Poiskati morate način, da zasijete s svojimi besedami. Merkur in Uran vam bosta pomagala razumeti drugačnost, podarila navdih in priložnost za osebno in duhovno rast.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Polna Luna, ki se bo dovršila v torek vam prinesle tri zadeve, pogum, vztrajnost in željo po novostih. Popaziti pa boste morali na svoje zdravje, še posebej na predel glave. Od četrtka dalje se vam bo življenje postopoma umirilo in najti morate navdih. Nagrajeni bodo tisti, ki poslušajo svoje srce.

Pred vami je dinamičen teden, seveda pa bodo dobrodošle izkušnje iz preteklosti. Merkur v Ovnu vam bo pomagal doumeti pravilnost  besedne igre in vam podaril samozavest. Izrazili jo boste pri učenju in spoznavanju tistega, kar je novo in nepričakovano. Izjema bo torek, šteje zdrava previdnost.

Ujeti boste v primež preteklosti in dovoliti si morate sanjati na odprt način. Uspehi se bodo vrstili eden za drugim na delovnem mestu. Naklonjen vam bo Uran, ki prinese nekaj novosti in srečnih odločitev. Poiskati pa morate notranji mir in zvezdni namig se lesketa v sprehod po naravi.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Tisti najbolj romantični predstavniki boste opazovali zvezdnato nebo in sanjali na odprt način. Na drugi strani je resnica ta, da vas čaka sreča in dobre odločitve. Aspekt Venere in Jupitra prinaša tudi dobro popotnico za raziskovanje duhovnih znanj. Nekaj več prilaganja pa bo potrebo v ljubezni.

Preobrati se bodo vrstili eden za drugim. Vaša naloga bo, da jih boste sprejeli na odprt način. Dinamika Merkurja in Saturna prinaša nekaj nemira in pretirane drznosti. Harmonija sreče je v umetnosti deljenja in to vam bo uspelo. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in vsekakor ne bo vse po vaše.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, ki bo tudi eliksir mladosti. Teden v katerem si boste preprosto upali več in se vam bodo dogajale zelo zanimive in nenavadne dogodivščine. Omeniti je potrebno polno Luno (torek), katera prinese plodnost in ustvarjalnost. Počasi se daleč pride.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Svoje mnenje boste povedali na zelo odprt in dinamičen način. Blesteli boste v krogu doma in družine. Dinamičen aspekt Merkurja in Saturna bo poskrbel za določene novosti, katere morate sprejeti. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in do izraza bo prišla trma, ki mora prerasti v vztrajnost.

Poiskati boste morali notranjo moč in tako dokazali sebi in svoji okolici svojo moč in znanja. Pri tem pa velja, da ne boste smeli spregledati smerokazov na razpotjih usode. Do torka bo štela previdnost, mlada Luna pa bo tista, katera vam bo podarila prijetnosti in mnogo romantike.

Teden bo v znamenju Venere in Plutona, kar obljublja razcvet v ljubezni in pri denarju. Kolo usode so bo zavrtelo v pričakovani smeri in omenjeno vas bo osrečilo. Seveda pa morate popaziti na svoje misli, kajti če razmišljate pozitivno bo vse lepše. Ljubezen bo sol in aroma življenja.

velja za 1 teden (13.04.2014 - 19.04.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.