Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Na preizkušnji bodo tisti predstavniki, ki so sveže zaljubljeni, vezani pa bodo sledili modrosti. Teden bo v znamenju povečane trme in s tem tudi določenih izzivov. Mars in Uran krojita premike, ki prinesejo težko iskano alternativo. Zavedati se je potrebno, da lepa beseda najde ključ do srca.

V nedeljo boste občutili določeno notranjo moč in zdi se, da boste obveznosti v celoti kos. Če ste rojeni aprila vam bo v sredo namenjena sreča, tisti, ki so rojeni maja pa se morajo bolj potruditi. Venera prinaša kreativen navdih in osebni napredek, čustveno si boste bolj zaupali in stopili v ospredje.

Popaziti boste morali na fizično energijo in pomembno bo, da telesu v naravni obliki dovajate dovolj vitaminov. Zdrav način življenja vsebuje dovolj gibanja, pozitivne misli in zdravo prehrano. Nekaj previdnosti ne bo v sredo, ko bodo na preizkušnji vaše intelektualne sposobnosti.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Jupiter vam bo namenil vsesplošno srečo in dobre iztočnice osebnega napredovanja. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo lahko učitelji in učenci. Seveda pa se morate zavedati, kako pomembno bo postaviti meje in pravila igre. Slednje bo potrebno na delovnem mestu.

Razrešili se boste nekega bremena in to s svetlobno hitrostjo. Merkur vam bo v vsem sijaju naklonjen v komunikaciji, intelektualni dejavnostih in pogovorih. Končno se boste sprostili in izhajali iz globine svojih občutkov. Tako najdete izpolnjenost in paleto romantičnih izzivov v ljubezni.

Osebno preizkušnjo (torek) boste dobro opravili in se iz nje veliko naučili. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu in skozi omenjeno uvidite, kaj je prav in kaj narobe. Narediti morate tudi osebni prerez in uporabiti ločnico med čustvi in razumom. Odlično se boste počutili v soboto.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Obeta se uspešen teden v katerem bo čas za sprostitev in alternativne rešitve. Ne bodite pretirano strogi do sebe in drugih. Skozi učenje odnosov boste pridobili pomembne odgovore. Z vsemi zadevami se ne boste strinjali in zato narediti osebno analizo. Zapisujte si svoje notranje občutke.

Po prehodu Marsa v Strelcu (nedelja) se vam odpira paleta dobrih in ugodnih možnosti. Finančno stanje bo podobno gugalnici in denar prihaja in odhaja. V sredo, ko vam bo naklonjena Luna se odpira primeren čas za pogovor in pridobite mir, ter zaupanje. Ljubezen: sprostite se.

Mars v vašem znamenju vam bo povečal energijo in željo po spremembah. V ospredju bodo vse tiste dejavnosti, pri katerih se pričakuje adrenalin in neučakanost. Že v sredo vas strezni Saturn, ki vam postavi osebne meje. Šolanje bo predvsem v pogledu denarja in pri partnerskih odnosih.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Mlada Luna vam bo podarila razvojno energijo in tako boste v celoti kos delavnim nalogam in kopico izzivov, ki se bodo nadaljevali. Spoznali boste, da se sreča skriva v majhnih zadevah. Vir navdiha vam bo narava in prosti čas.  Nekaj zdrave previdnosti pa ne bo odveč v ljubezni.

 Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist v ljubezni. Venera in Uran sestavita dinamičen aspekt, ki prinaša nekaj več previdnosti in premišljenosti. Dobro bo, da uporabite izkušnje iz preteklosti. Če ste mladi po letih, pa si postavite osebne meje. Slediti morate glasu svojega srca.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Soočiti se morate z neko obveznostjo, ki je vezana na preteklost. Za tiste, ki ste rojeni marca se obeta srečen dan četrtek. Venera in Jupiter vnašata mnogo dobrih iztočnic in duhovnega napredka. Okrepila se vam bo intuicija in navdih.

velja za 1 teden (14.09.2014 - 20.09.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.