Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Teden bo v znamenju aspekta med Merkurjem in Marsom, ki prinaša nekaj ugodnih rešitev in nemira. Poglobiti se boste v tisto znanje, ki vam je uganka, pri tem pa bo v ospredju zvedavost. Napredek tedna bo v ljubezni, za samske bo na delu Amorjeva puščica in vezane pa romantični izzivi.

Odpre se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Cel teden bo v znamenju zaključkov in novih začetkov. Aspekt med Venero in Jupitrom prinaša srečo, blagostanje in čarobnost. Izziv tedna pa bo sodelovanje in predelati boste morali nekaj, kar je vezano na preteklost. Dan ljubezni: sobota.

Ljubezen bo sol in aroma življenja. Notranje se boste osvobodili in hrepeneli po čustveni varnosti. Naklonjen vam bo Merkur in Uran, tako bodo spremembe vrstile ena za drugo. Sreča se skriva na strani pogumnih in omenjeno boste ugotovili sami. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Simbol tedna bo bela vrtnica, ki v sebi skriva skrito moč preobrazbe. Slednje boste potrebovali, Merkur in Venera v vašem znamenju vam bosta v oporo in spodbudo. Odlikovale vas bodo prijetne besede, dobra družba in harmonična glasba. Konec tedna sledi finančni napredek.

Vrt vam bo podaril mir in ravnovesje – tako se boste uglasili z energijo narave. Notranje se bodo odvijale spremembe in novosti. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Neptun in posledično bo pomembno, da boste v ospredje postavili duhovnost. Igra usode vam o naklonjena v ljubezni.

Merkur in Mars bosta krojita teden, vnesla prijetno dinamiko besed in izzivov. Resnica je, da bo potrebno odpreti svoje srce in do sredine tedna ločiti zrno od plev. Obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnilo nekaj, kar si želite. Napredovali bodo tisti, ki bodo sledili svojim občutkom.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu v sebi skrivajo navdih in dobro voljo. Poiskati boste morali v sebi nekaj dobrih iztočnic in ozavestiti kaj vas osreči. Teden v sebi skriva napredek in nakazano je, da boste pogumno stopili naprej in svoje mnenje povedali na osvobojen način. Srečen dan: petek.

Moto tedna bo, da se dobro z dobrim povrne. Omenjeno vam bo dalo krila, čeprav vam bo retrogradni Mars pomagal razumeti in doumeti določene okoliščine, ki so se zgodile. Moč misli bodo tiste, ki prinašajo napredek. Konec tedna vam bo Merkur podaril nekaj nemira. Popazite na svoje misli.

Raziskovanje vam bo podarilo v prenesem pomenu krila. Pomembno bo, da se boste prilagodili in naredili tisto, kar bo potrebno. Seveda boste pri tem iskali bližnjice in lažje poti. Aspekt med Venero in Jupitrom prinese nekaj dobrih iztočnic za napredovanje in romantičnih priložnosti.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Pred vami je občutljiv teden, toda iz tega boste mnogo naučili. Intenzivnost Sonca in Saturna prinaša nekaj dobrih povezav in seveda tega, da se boste dokazovali. Reka življenja bo simbolično odnesla nekaj kar ste prerasli. Določili si morate osebne meje, ter se jih držati in to v celoti.

Duhovna energija vam bo dala krila in s tem pridobite notranjo moč in modrost. Učili se boste tako na svojih kot na tujih napakah. Pomembno pa je, da najdete določen odgovor v sebi. Od četrtka dalje bo ugoden čas za pogovor in izmenjava mnenj. Popaziti morate na svoje zdravje (stegna).

Merkur in Venera v petem polju vas bodo v tem tednu nadaljevale kreativnosti in to ena za drugo. Dogodki se bodo v osnovi obrnili v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Povezava med Merkurjem in Jupitrom pa prinaša uspehe tako v ljubezni, kot poslovno. Sreča se skriva na strani pogumnih.

velja za 1 teden (27.06.2016 - 03.07.2016)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PLUS d.o.o.