Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Mars v Kozorogu vam bo podaril premišljene odločitve in obveznostim boste v celoti kos. Narediti morate osebno bilanco in ločiti dobro od slabega. Omenjeno vam bo zelo dobro šlo v torek ali sredo, ko vam bo naklonjena Luna. V ljubezni sledijo pozitivni preobrati na bolje.

Venera in Neptun pripomoreta k paleti romantike, skladnosti in prijetnih trenutkov. Ključno bo, da se iskreno pogovorite in razmislite o tem, kaj vam je blizu. Umetnost vam bo podarila krila in slediti morate svoji osebni kreaciji. Delo na vrtu bodo počasi zamenjali pogovori in izmenjava mnenj.

Direktni Merkur vam bo pomagal, da se boste lažje in bolj odločno odločili. Spoznali boste, kaj vas resnično veseli in tako vložili pozitivno energijo. Nagrada prihaja že v sredo, ko doživete prve uspehe ali pohvale. Na delovnem mestu nekaj zdrave previdnosti in odločnosti ne bo odveč.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Poglobili se boste v sadove svojega dela in pri tem odkrili nekaj zanimivih vzporednic. Izzivi vam bodo dobra popotnica uspeha in osebne motivacije. Naklonjen vam bo Merkur, ki prinaša nekaj dobrih povezav, tako v družbi, kot zasebno. Roko na srce, uživali boste v intimnosti doma.

Ognjena energija vam bo zelo koristila in tako boste pridobili namige, kaj bo potrebno spremeniti. Na drugi strani bo teden v znamenju aspekta med Soncem in Neptunom, ki obljublja duhovno preobrazbo. Na življenje boste hočete ali nočete pogledali iz drugega zornega kota.

Naklonjena vam bo Venera, ki vam podari močno zaupanje in magnetičnost. Teden bo v znamenju preobratov, kakšni pa bodo pa je odvisno od vas. Merkur in Neptun prinašata nekaj osebnih preizkušenj in ugodnih povezav. Kreativno izražanje pa boste osvojili v sredo ali petek.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Teden bo v znamenju romantične energije in magnetičnih preobratov na bolje. Slednje bodo še posebej občutile nežnejše predstavnice. Na delovnem mestu bo potrebno za napredek še počakati, dobro pa bo, da kujete načrte prihodnosti. Ples, glasba in umetnost v sebi skrivajo osebno sprostitev.

Reka življenja bo odnesla nekaj, kar ste prerasli in se osvobodili. Od ponedeljka dalje občutite povečan pretok energije in moči. Venera v vašem znamenju vam pomaga pri odločnosti. Na ljubezenskem polju se tako odpirajo romantične in skladne povezave. Prisluhnite glasu svojega srca.

Merkur in Jupiter tvorita prijeten sekstil in omenjeno pomeni napredek v komunikaciji. Vsekakor pa boste morali odgrniti tančico skrivnosti in se lotiti določenih zadev s katerimi ste odlašali. Blesteli boste v skupinskem delu, nekaj zdrave previdnosti in premišljenosti pa ne bo odveč v petek.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Tišina, ki v sebi skriva tudi modrost vam bo podarila neznano dimenzijo razvoja. Od vseh planetov vam bo še najbolj naklonjena Venera, ki prinaša prijetne dogodivščine. Do srede boste morali odločiti, kako naprej na delovnem mestu. Vir navdiha in osebne sprostitve vam bo narava.

Teden bo v znamenju finančnega uspeha in dobrih osebnih povezav. Čustveno se znate postaviti zase in za tiste stvari, ki vam bodo blizu. Popazite pa, da ne boste ne preveč trmasti ali sebični. Od srede naprej prihaja oseba nasprotnega spola, ki vas bo tako ali drugače osrečila.

Neptun, znan iz grške mitologije kot Pozejdon (bog morja), vam bo cel teden naklonjen. Prinese vam intuicijo in določene novosti. Popolnoma od vas pa bo odvisno, ali jih boste sprejeli ali ne. Odlikovala vas bo srčnost in tako boste pripravljeni pomagati tistim ljudem, ki so v stiski.

velja za 1 teden (26.10.2014 - 01.11.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.