Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Teden vnaša mnogo dobrih idej in določenih rešitev. Mars vam bo podaril upanje in aktivno se lotite raziskovanja in skupinske dinamike. S svojimi idejami boste izstopali in to na pozitiven način. Umiriti morate svoje misli in tako najti ravnovesje in višji smisel, ki je pot do notranje sreče.

Simbol tedna bo skrinja, ki v sebi skriva zaupanje v moč življenja. Vaši nasveti in izkušnje vam bodo prišli prav sredi tedna, ko jih boste uspešno delili naprej. Odlično se počutite v intimnosti doma, kjer ustvarjate in se veselite. Preizkušnja v ljubezni (četrtek) vam bo podarila krila.

Sonce in Jupiter vam bosta naklonjena na delovnem mestu in v ljubezni. Po zvezdnih namigih prihaja čas ravnovesja, skladnosti in dobrih iztočnic. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste v tem tednu nadgradili in se tako naučili nekaj novega. Konec tedna bo več resnosti in odločnosti.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Poglobiti se boste morali v tista opravila s katerimi ste odlašali ali pa zanje ni bilo časa. V pozitivnem smislu izstopa torek, ko boste odločno povedali svoje mnenje in stopili v ospredje. Pridobili boste skrito moč, tako najdete ravnovesje in skladnost. Venera vam bo podarila še ljubezensko romanco.

Magnetična energija vam bo v ponos, tako se bodo preobrati zgodili eden za drugim. Teden bo v znamenju aspekta med Soncem in Jupitrom, ki obljublja srečo in blagostanje. Do katere mere je odvisno od vas, seveda pa boste našli pravi navdih, da stopite v ospredje in doživite bučen aplavz.

Po zvezdnih namigih bo teden v znamenju preporoda in novosti. Kljub vsemu se boste držali načela vztrajnosti in bili zato do četrtka nagrajeni. Na delovnem mestu se bo potrebno prilagoditi, omenjeno pa vam predstavlja določeno oviro. Pogovorite se in zaprosite za pomoč.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Venera in Pluton združujeta v sebi princip ljubezni in preobrazbe. Pričakovati je duhovno pustolovščino in rušenje tistih stvari, ki so za vas moteče. V pomoč in oporo vam bo srčni izvoljenec. Zdi se, da boste potrebovali še nekaj prijateljskih nasvetov in spodbude. Počasi se daleč pride.

Modrost bodo doživeli tisti predstavniki, katere je življenje že preizkusilo. Vsekakor pa bo teden v znamenju rušenje starega in odpiranju nekaj novega, ter drugačnega. Rdeča nit tedna bo ljubezen in določene stvari se bodo morale spremeniti. Zapisujte si svoje občutke in se tako osvobodite.

Alternativna oblika sprostitve bo tista, kar bo na svoj način drugačno. Mars vam bo podaril večjo potrebo po komunikaciji in druženju. Jasno je, da se vam bodo odprle nove poti in nove priložnosti. Ljubezen: samski bodo imeli razcvet v četrtek, vezani pa morajo popaziti na način izražanja.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Venera in Pluton se sprehajata v vašem znamenju in tako postaja jasno, da bo preobrazba sestavni del življenja in s tem tudi nekaj simboličnih zaključkov. Planeti vas bodo v osnovi spodbudili k raziskovanju osebne rasti in analizi. V sredo se bodo zadeve obrnile v drugo smer.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Sprostila vas bo nežna glasba in ples. Mars vam podari mnogo svežine in dinamike. Tako bodo vaše odločitve načelne in pravilne. Prilaganje na delovnem mestu bo nujno, kajti če ne bodo sledile težave. Prijatelji vam bodo v pomoč pri raziskovanju.

Po zvezdnih namigih vas bo spremljala povečana romantika in čustvena skladnost. Sonce in Jupiter bosta odgovorna za spremembe in novosti. Omenjeno se bo zgodilo na pozitiven način in tako stopite v ospredje. Raziskovanje duhovnih razsežnosti vam podari notranji mir in ravnovesje.

velja za 1 teden (14.12.2014 - 20.12.2014)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PRINT d.o.o.