Oven
(21.03. - 20.04.)
Bik
(21.04. - 20.05.)
Dvojčka
(21.05. - 20.06.)

Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni, kjer sledi preobrat na bolje. Občutili ga boste tisti, ki ste preizkušeni v vezi. Venera in Mars odnašata zadeve, ki ste jih prerasli in prinašata nekaj ugodnih rešitev. Od srede dalje se bodo zadeve korak za korakom reševale v pozitivni smeri na delovnem mestu.

Venera v Devici vam bo podarila čutnost občutkov in idealne rešitve. Popolnoma od vas bo odvisno, ali omenjeno sprejmete ali ne. Srčni izvoljenec vam bo ponudil pogovor in sledi romantičen preobratov. Mnogo dinamike in volje bo potrebno v krogu družine. Srečen dan: petek.

Do četrtka (polna Luna) boste morali narediti osebno analizo in slediti svojim občutkom. Razdvojena energija, katera vas bo spremljala veš čas bo prednost v sredo, ko naredite nekaj dobrega zase. Po zvezdnih namigih srečujete ljudi, ki vam pomagajo, bodite pa športno aktivni, kajti to bo pot do sprostitve.

Rak
(21.06. - 22.07.)
Lev
(23.07. - 22.08.)
Devica
(23.08. - 22.09.)

Polna Luna (četrtek) prinese dobre iztočnice za osebno rast. V veliko pomoč vam bodo ravno izkušnje iz preteklosti, ki prinesejo trdnost in modre odločitve. Mnogo pozitivnih sprememb bo v pogledu denarja in tu vas čaka sreča. Slednja se od nekdaj skriva na strani pogumnih. Šteje zmernost!

Teden bo v znamenju povečane občutljivosti in popaziti morate na svoje misli. Neptun je planet navdiha, sanj in tudi nesoglasij in prevar, zato se umirite in razmislite kaj vas veseli. Pomembno bo, da telesu dovajate dovolj vitaminov in mineralov. Na delovnem mestu šteje marljivost.

Merkur in Uran prinaša nekaj več nemira in drznosti. Ostro oko bo opazilo malenkosti in tako boste dokončali nekaj iz preteklosti. Skozi preizkušnje se človek zori. Pridnost se ne bo pričakovala samo na delovnem mestu, ampak tudi doma. Izpolnili boste svoja pričakovanja.

Tehtnica
(23.09. - 23.10.)
Škorpijon
(24.10 - 22.11.)
Strelec
(23.11. - 21.12.)

Dinamika besed bo tista, ki bo v osnovi našla ključ do srca. Planeti vam bodo podarili močno voljo in tako boste obveznostim in nalogam v celoti kos. Spremljala vas bo tiha sreča in zadovoljstvo. Za notranji mir pa se bo potrebno potruditi in sprejeti nekaj omejitev, ki vas bremenijo.

Narava in delo na vrtu vam bo okrepilo zaupanje v moč življenja. Pomembno bo, da na platno usode vnašate svetle barve in tako bo mozaik bolj popoln. Polna Luna (četrtek) bo za vas prelomen v smislu občutkov in čustev. Ljubezen: srčni izvoljenec vam bo ogledalo in ne bodite trmasti.

Torek prinaša spodbudne informacije, novosti in razširitev obzorja. V ospredju bosta Venera in Pluton, prva je odgovorna za ljubezen in drugi za globalne spremembe. Samski predstavniki se bodo lahko zaljubili in sprejeli neko odločitev. Od četrtka dalje se bo občutila želja po raziskovanju neznanih razpotji.

Kozorog
(22.12. - 20.01.)
Vodnar
(21.01 - 18.02.)
Ribi
(19.02 - 20.03.)

Določiti si boste morali meje in pravila igre, kar vam pravzaprav ne bo breme, ampak izziv. Čustveno se vam bodo zadeve obrnile drugače. Saturn vam prinaša nagrado, seveda pod pogojem, da boste sprejeli dobre in preudarne rešitve. Spoznali boste, da bližnjic ni in da ne obstajajo.

S srčnim izvoljencem se boste dopolnjevali in omenjeno vam bo dalo krila. Skozi prizmo odnosa, najdete pravilne prijeme in tako tudi ugodne preobrate. Do torka boste morali biti previdni v komunikaciji, kajti možni so prekinitve in zato preberite drobni tisk. Srečo je potrebno deliti.

Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Tišina bo naravna oblika meditacije in priložnost, da se rešite nekega bremena. V tednu, ki je pred vami vam bo naklonjena Venera, toda pretiravati se ne izplača. Popaziti boste morali na svoje zdravje (stopala).

velja za 1 teden (15.08.2016 - 21.08.2016)

 

DOMOV I HORARNA ASTROLOGIJA I SVETOVANJE I O MENI I HOROSKOP I ZNAKOSKOP I LUNIN KOLEDAR
oblikovanje: K2 PLUS d.o.o.