Mesečni horoskop velja za oktober 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Notranji nemir boste premagali z delom na sebi. Seveda boste pri tem odprli tančico skrivnosti. Pozitivno bo, da se boste veliko naučili. Zapisujte si svoje občutke in sledite glasu srca.
On:Če boste sledili sebi, najdete prave odgovore in posledično modre odločitve. Aktivni boste med ljudmi, večkrat boste pobudo vzeli v svoje roke. Izjema bo ljubezen, kjer bo štelo prilaganje.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Iz pridobljenih informacij bo potrebno izluščiti namige, ki vam bodo v korist. Obdobje v sebi skriva tako plodnost, kot ustvarjalnost. Odlikovala vas bo notranja moč in intuicija.
On:Po zvezdnih premikih se obljubljala prenova. Čustveno se soočiti s svojimi plusi. Dodati boste morali še motivacijo. Skozi opazovanje in pomoč drugim boste duhovno zoreli.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Preobrati se bodo vrstili in bodo vezani na čustveno dinamiko in finančne zadeve. Uživali boste med ljudmi in predelovali zadeve iz preteklosti. Slednja vam postane zaupnica.
On:Pogumno boste morali stopiti v ospredju. Po zvezdnih namigih se obeta paleta novosti. Izvedeli boste zanimive informacije. Popolnoma od vas bo odvisno, ali jih boste sprejeli.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Dodatno pomoč vam bo ponudil srčni izvoljenec. Odkrito se boste morali pogovoriti in najti srednjo pot. Določiti morate srednjo pot in najti v vsem navdih. V ljubezni bo čarobno.
On:Pridobljene informacije in pogovor prinaša osebni napredek. Duhovno boste zoreli skozi partnerski odnos in srčna izvoljenka. Na delovnem mestu bo v ospredju povečana odgovornost.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Blizu vam bodo skrivnosti. Poglobljena energija se bo občutila v vseh odnosih. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti in določiti nove meje. Poiščite pomoč in navdih v drugih.
On:Blagodejne učinke bo imel sprehod in aktivnosti v naravi. Okrepila se bo želja po novostih, pri tem pa boste nadvse pridni. Prirojena trma vam bo v pomoč na delovnem mestu.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Namige za odločitve boste našli v globini srca. Na zabaven način najdete tudi motivacijo. Odkritosrčnost vam bo prišla prav. Diplomacija in prilaganje bosta v ospredju.
On:Rdeča nit meseca bodo odnosi. Seveda ne bo vse po načrtih, toda ravno to bo dalo dinamiko. Zagon boste poleg naštetega našli v ljubezni. Za samske se obetajo preobrati.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Drugi ljudje vam bodo ogledalo in to vas bo motilo. Na drugi strani boste v obdobju magnetične privlačnosti in skritih danosti. Tako boste odkrili tudi tisto, kar je skrito in prekrito.
On:Intuicija vam bo v osebno pomoč. Nemirni in srečni boste ob enem. Popolnoma od vas je odvisno, kako se odločite glede poslovne ideje. Uspehi se bodo vrstili, eden za drugim.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Notranja modrost vam bo v pomoč. Drzno se boste lotiti svojih obveznosti in nalog. Odkriti boste morali, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar lahko počaka. Določiti si morate nova pravila.
On:Sreča se skriva na strani pogumnih. Čas v sebi kaže neko povečano drznost in učinkovite metode za spremembe. Zvezde vam bodo naklonjene v vseh dinamičnih aktivnostih.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Telesu boste morali dodajati naravne vitamine. Rdeča nit meseca bo v preobrazbi. Blizu vam bodo vse stvari, ki odstopajo. Seveda boste skozi izkušnje pridobili dobre iztočnice.
On:Zoreli boste skozi opazovanje. Blizu vam bodo pogovori in izmenjava mnenj. Obdobje prinaša koristne informacije in zabavne preobrate. Sprostila vas bo prijetna glasba in druženja.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Ljubiti življenje je darilo. Zadeve se bodo obrnile v pričakovani besedi. Mnogo prijetnosti in skladnosti vas čaka v pogovorih. Združili boste prijetne s koristnim in tako zelo uživali.
On:Za resnico se boste pripravljeni boriti. Globoko v sebi morate začutiti povezanost in tako boste odšli naprej. Imeli boste mnogo delo in opravil. Kljub vsemu si morate vzeti čas zase.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Privlačila vas bo tišina in v miru boste razmislili o nadaljnjih odločitvah. Ognjevitost vam bo prišla prav tam, kjer boste morali zagovarjati svoja stališča. Vendarle ni vse zlato, kar se sveti.
On:Na začetku meseca boste spoznali, da lažjih poti ni. Pozitivni premiki med ljudmi vam bodo vrnili optimizem in dobro voljo. Potrebovali pa boste čas zase in za razmislek.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Odnosi vam bodo ogledalo. Omenjeno vam bo všeč deloma in vendarle morate vzeti čas zase. Popaziti boste morali na svoje misli in s tem stopiti korak naprej. Čarobno bo v ljubezni.
On:Koristne učinke bo imelo opazovanje in sprejemanje ljudi. V tišini najdete namigih in motivacije. Tudi če boste imeli mnogo obveznosti si boste znali vzeti čas zase in tisto, kar vas veseli.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si