Mesečni horoskop velja za Februar 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Čas v sebi skriva popolnost in delavnost. Narediti bo potrebno osebno analizo in presoditi, kaj sodi v ospredje in čemu ni tako. Odkritosrčnost se vam bo obrestovala v ljubezni.
On:Zvezde vam bodo naklonjene v pogledu osebne rasti. Za resnico in pravico ste se pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Navdih vam bo prinesel paleto ugodnih rešitev.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko. Pridobili boste paleto informacij, ki vam bodo v pomoč in oporo. Zaključki so lahko novi začetki. Pozitivno energijo vam bo povrnila savna ali glasba.
On:Če boste sledili svojemu srcu boste nagrajeni. Čas v sebi skriva resnico in prijateljstvo. Jasno je, da boste napredovali v pogledu službe. Vzeti si boste morali čas zase.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Veliko časa boste preživeli v razmišljanju in kovanju načrtov. Pridobili boste pomoč ljudi in naklonjenost. Planetne energije vam bodo podarila moč in trdnost. To se vam bo obrestovalo v ljubezni.
On:Glasba bo balzam za dušo. Zdi se, da boste na začetku meseca bolj nemirni. Predelati boste morali nekaj iz preteklost. Raziskujte skrivnosti duhovnosti.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Ob strani vam bo stal nek moški. Pogumno se boste lotili palete obveznosti in uspehi se bodo odvijali na drzen način. Spremljala vas bo magnetična energija, kar bo pot do ravnovesja.
On:Odkriti boste morali veselje. V oporo in pomoč vam bodo pri tem svetle misli in ljudje. Določiti si boste morali na novo meje in pravila igre, ter se jih držati v celoti.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Združili boste znanje in umetnost – ter prišli do pozitivnih rezultatov. Obdobje v sebi skriva plodnost in ustvarjalnost. Svoje misli boste morali usmeriti v nekaj pozitivnega.
On:Po zvezdnih namigih boste v obdobju učenja. Sprejeti bo potrebno neko dodatno odgovornost. Pozitivni premiki bodo v ljubezni. Res pa je, da bo lepa beseda našla ključ do srca.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Globoko v sebi boste združili moč in vztrajnost. Hrepeneli boste po pohvali in priznanju in se zaradi tega dokazovali. Popaziti boste morali na svoje zdravje in se sprostiti v družbi ljudi, ki jim zaupate.
On:Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Novosti se bodo odvijale ena za drugo in vse boste sprejeli na odprt način. Ključ do uspeha bo učenje.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Obdobje bodo označevali odnosi. Skozi prizmo sodelovanje pridobite osebno motivacijo. Modro bo, da boste naredili načrt in sledili sebi, ter svojim sanjam.
On:Moč misli bo delala čudeže in omenjeno se vam bo obrestovalo. Raziskovali boste vse tisto, kar je novo in drugačno. Informacije vam bodo v pomoč. Blizu vam bo diplomacija in ljubezen.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Naredili boste korak naprej. Pravzaprav bo čas namenjen učenju, kot pridobivanju zanimivih informacij. Poglobiti se boste morali v vsa tista dela s katerimi ste odlašali.
On:Vera bo tista, ki vam bo prinesla pogum. Notranje se morate bolj sprostiti in si zaupati. Poglobljena analiza bo pokazala, kaj sodi v ospredje. Če boste vztrajni, boste nagrajeni.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:V osebno pomoč in oporo vam bodo pogovori. Ključna beseda meseca bo preobrazba in skozi to sledi spoznanje, kam je modro vlagati energijo. Napredovali boste v ljubezni in prijateljstvu.
On::Spremljala vas bo navdih in močna volja. Prijatelji vam bodo v pomoč in srčna izvoljenka ogledalo. Spremljala vas bo prilagodljivost in borili se boste za svobodo.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Obdobje bo ustvarjalno in polno navdiha. Znali se boste postaviti zase in za tisto, kar vam bo blizu. Odpreti bo potrebno srce in zaupanje v moč življenja bo delalo čudeže.
On:Vaše misli bodo prodorne in analitične. Dosegli boste tisto, kar si želite ali pričakujete. Navdih boste našli v globini srca. Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca. Sprostite se!

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Komunikacija vam bo pomenila napredek. Napredovali ne boste samo na osebni, ampak na duhovni ravni. Sreča se bo skriva v vašem srcu. Preobrati se bodo vrstili na delovnem mestu.
On:Poglobili se boste vase in v sebi našli navdih. Popaziti boste morali na svoje misli in dejanja. Blagodejne učinke bo imel pogovor. Kreativno pisanje bo pot do osebne sreče.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Rdeča nit časa bodo odnosi in sodelovanje. Informacije, ki jih boste pridobili vam bodo pomagali videti širše. Slediti boste morali sebi in svojim občutkom. Prijetno bo v ljubezni.
On:Združili boste svoje sanje in določene potenciale. Ljubezen vam bo v pomoč. V oporo vam bo pogovor, osebe, ki ji zaupate. Romantične energije bodo tiste, ki vas bodo polepšale.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si