Mesečni horoskop velja za junij 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Zgodili se bodo pozitivni premiki na bolje. V ljubezni vas bo spremljala sreča in paleta ugodnosti. V osebno pomoč vam bodo pogovori in izmenjava mnenj. V službi do dinamično.
On:Usmerjeni boste tako v dom, kot družino. Preteklost vam bo smerokaz, kaj morate še spremeniti. Življenje vam bo na sredini meseca ponudilo več ugodnosti za srečo in zabavo.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Veselje in dobra roka bosta šli z roko v roki. Naklonjena vam bo neka moška oseba. Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč. Blesteli boste v ljubezni.
On:Predelati boste morali nekaj iz preteklosti. Ključ do uspeha bo pogovor in izmenjava mnenj. Narediti bo potrebno tudi osebno analizo. Ob strani vam bo stala neka ženska.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Sprostila vas bo prijetna glasba in pogovor. Ravnovesje boste iskali povsod in ga našli v svoji duši. Pokazali boste svoje čare in doživeli magnetično privlačnost. Sprostila vas bo narava.
On:Za resnico se boste pripravljeni boriti. Iskanje skladnosti se vam bo obrestovalo v ljubezni. Mesec prinaša preobrate in novosti. Do katere mere pa bo odvisno od vas.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Izkušnje iz preteklosti vam bodo v pomoč in oporo. Narediti boste morali načrt, kaj je za vas bistveno in kaj je tisto, kar morate spremeniti. Modre besede vam bodo v ponos.
On:Pridobili boste zanimive informacije. Mnogo energije in aktivnosti boste namenili notranji drznosti in ambicijam. Nekaj nihanja in tudi pozitivnih preobratov bo v pogledu denarja.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Kolo usode se bo pri čustveni varnosti zavrtelo v vašo korist. Spremljala vas bo direktnost in povečana delavnost. Z svojim znanjem in vztrajnostjo odkrijete težko pričakovane novosti.
On:Zvezde vam bodo naklonjene v komunikaciji in raziskovanju. Odkriti boste morali svoje danosti. Zelo dobro se boste znašli med ljudmi in v diplomaciji.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Junija se boste morali iskreno pogovoriti in slediti svojemu srcu. Jasno je, da se vam bodo odprle nove poti in dobre priložnosti za rast. Napredovali boste v duhovnem smislu.
On:Privlačile vas bodo skrivnosti in mističnost. Globoko v sebi boste začutili navdih. Odkriti morate, kaj sodi v ospredje. Potreba po raziskovanju duhovnosti bo močna in iskana.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Iz zakladnice izkušenj boste izluščili tiste, ki vam bodo v pomoč. Poiskati boste morali ravnovesje in se postaviti v ospredje. Seveda vam bo omenjeno uspelo na prijeten način do konca meseca.
On:Znali se boste boriti in dinamično zagovarjati lastna stališča. Čas v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic. V ospredju bo intenzivnost doma in duhovna preobrazba.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti. Odlikovala vas bo želja po raziskovanju. Mesec v sebi skriva določene prijetnosti, romantiko in srečo v ljubezni.
On:Imeli boste mnogo priložnosti in spremljala vas bo sreča. Določiti si boste morali kako vlagati energijo. Roko na srce, skozi izkušnje drugih boste lahko našli pravi mehanizem napredovanja.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Komunikacija vas bo polepšala. Pridobili boste informacije na katere boste ponosni. Kljub paleti obveznosti si boste morali vzeti čas zase. V ljubezni bo prelomna sredina junija.
On:Naredili boste načrt, kateri se vam bo obrestoval. Okrepila se vam bo intuicija in samozavest. Nekaj več poudarka bo potrebno dati v pogledu denarja. Čarobno bo v ljubezni.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Obdani boste z ljudmi, od katerih se boste veliko naučili. Dovolite si sanjati in se razvajati. V prvi polovici meseca popaziti na denar. Sreča se skriva na strani pogumnih.
On:Imeli boste mnogo dela in delavnih obveznosti. Slediti boste morali svoji resnici in se sprostiti skozi meditacijo. Na delovnem mestu prijetne spremembe in romantično v energiji.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Sreča se skriva na strani pogumnih. Omenjeno se bo v celoti izkazalo v tem mesecu. Najdete pravo mero drznosti in tako boste učinkovito stopili naprej. V ospredju bodo športne aktivnosti.
On:Komunikacija vam bo v osebno pomoč. Skozi ljudi se boste učili in pridobivali zanimive informacije. Izluščiti boste morali lastno modrost, kajti ne bo vse zlato, kar se sveti.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Spremljala vas bo plodna energija. Zgodili se bodo premiki, ki prinašajo napredek. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vas veseli in osreči.
On:Sreča se bo lesketala v globini srca. Čas bo namenjen temeljitem razmisleku in osebnem napredku. V ljubezni se bodo zadeve korak za korakom obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si