Mesečni horoskop velja za marec 2020

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Kocke usode se bodo zasukale tako, da boste od tega imeli vi korist. Poglobili se boste v neko humanitarno delo in tako osrečili tiste ljudi, kateri bodo potrebni pomoči. Zanimivo je, da bodo žarki sreče močno sijali v ljubezni. Na delovnem mestu ne boste pridobili pričakovanega, toda kdor čaka dočaka.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Meseca marca bo pričakovati, da boste postali mnogo bolj pogumni in ambiciozni. Tako se bo zdelo, da boste vendarle le vi tisti, ki imate končno škarje in platno v rokah. Ustvarjali boste umetnine, katere vnašajo svežino. Odpravite se lahko tudi po nakupih s prijateljico in na oddih s srčnim izvoljencem.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Mesec marec bo čas, ko se bodo zadeve odvijale v smislu delavnosti, natančnosti in analitičnost. Privlačile vas bodo modrosti in sveta mistike in skriti duh Perzije. Naravnani boste odločno in tako boste dosegli vse tisto, kar si želite. Finančno se bodo zadeve počasi pričele obračati v vašo korist.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Čas res hitro beži in tako boste naredili določeno bilanco, mnogi lahko tudi finančno, predvsem pa ne osebni ravni, da ugotovite, kaj ste se naučili in kaj vas še čaka. Prijetnosti vas čakajo v besednem izražanju in čas bo, da se odpravite na oddih. Uspehi na delovnem mestu se bodo vrstili v skupinskem delu.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Napredek je razbrati v besednem izražanju. Končno si boste uspeli zavihati rokave in narediti selekcijo, kaj potrebujete in česa ne. Aktivno se boste lotili prenove in tako pridobili tudi motivacijo. V ljubezni boste imeli možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja in na delovnem mestu odprla nova pot ali pa boste prijeli priznanje.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Odnosi z ljudmi bodo božali vašo dušo in skozi prilaganja boste ugotovili, da so ljudje, ki prihajajo v vašo bližino, da so vam učitelji. Narava se bo počasi in intenzivno prebujala in tako boste tudi vi na delovnem mestu naredili sintezo. Res pa je, da boste morali telesu dovajati v naravni obliki vitamine in minerale.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Intuitivna znanja se bodo okrepila, pridobili boste notranjo moč in modrost in tako lažje šli naprej po začrtani poti. Čas bo ugoden za sprejemanje sporočil in za negovanje notranjega otroka. Modro bo tudi dejstvo, da se lotite kakšne kreativne dejavnosti. Ljubezen bo oaza sreče in pesem o lepotah življenja.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Sreča je na strani pogumnih ljudi, bo vaš moto in tako boste odkrili vse tisto, kar vam je tako, ali drugače neznanka. Ne smete prehitevati dogodkov in partnerjeva pomoč bo dobrodošla. Na splošno boste zaščiteni in tako boste pričakovali mnogo adrenalina. Finančni preliv bo še okrepil vašo samozavest.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Aktivno se boste lotili reševanja določenih vprašanj, katera vas bodo zanimala in privlačila. Študiozna energija bo tista, katera vam bo dala krila. Na delovnem mestu bo veljalo, da prihaja čas harmonije, radosti in pohvale. Mnogi bodo dobili, da boste preprosto cveteli. In ljubezen bo v marcu igra prijateljstva.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Odprla se vam bo neka nova pot in pridobili boste ugodno priložnost. Zdelo se bo, da morate na razpotju življenja nekoliko pohiteti in da se bodo zadeve obrnile tako, kot si želite. Zanimivo je, da boste veliko naredili na sebi in se posvetili tudi srčnemu izvoljencu in tako se bo zdelo, da se v ljubezni cedita med in mleko.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Igra življenja se bo v mesecu marcu odvijala spontano in končno si boste upali priznati, kaj vas veseli in kaj ne. Finančno vas še vedno čaka sreča in prijetnosti se bodo dogajale tudi na področju doma, družine in korenin. Lotili se boste neke raziskovalne naloge. In v ljubezni vas čaka neka prijetnost in ugodnost.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Marec bo čas, v katerem boste gradili na zdravi samozavesti in pričeli aktivno izvajati tiste naloge, katere vas privlačijo in vam bodo blizu. Od sebe boste oddajali pozitivno energijo, mnogi ljudje vam bodo potrdili, da ste prav simpatični. Morda je dejstvo v tem, da ste zaljubljeni – resnica bo znana kmalu.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si