Mesečni horoskop velja za februar 2020

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Na začetku meseca boste blesteli v nekem humanitarnem delu. Potrudili se boste in naredili nekaj dobrega za ljudi in istočasno zase. Zdelo se bo, da so zvezde na vaši strani, čeprav se sprva želite dokazati v službi, nekoliko kasneje spoznate, da vas sreča boža tudi v ljubezni. Zapisujete svoje notranje občutke. V ljubezni boste našli svoje sanje in dobre iztočnice.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Čustvena nihanja vas bodo spremljala še naprej in na drugi strani zorite v lastni modrosti. Zdelo se bo, da o počasi vendarle čas, da zavzamete jasna stališča in da tako vidite, kaj je tisto, kar je za vas primerno in kaj ne. svet duhovnosti vam vliva zaupanje in čas je, da ne iščite bližnjic. Dovoliti si boste morali sanjati in s ten greste osvobojeni naprej.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Zdelo se bo, da prihaja vaših pet minut, seveda pa se morate potruditi in uporabiti notranji glas. Zanimivo je, da vam bodo otroci učitelji in negovati morate svojega notranjega otroka. Če želite narediti nekaj zase, potem rišite svoje občutke. Ljubezen bo prepojena tako z romantiko, kot pogovori. Narava vam bo v osebno pomoč in izgubljeno energijo.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Nek bežni znanec vam bo podal namig in iz tega se bo razvil uspešen projekt. Februarja boste v denarju in resnično se vam ni treba pritoževati. Na ljubezenskem obzorju pa sledijo spremembe in novosti – počasi je čas, da prisluhnete srčnemu izvoljencu. Sprehodi vam bodo vračali izgubljeno energijo. Zapisujte si svoje občutke in tako vam bo lažje.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Narediti boste morali določeno analizo in rezultati bodo spodbudni. Vsekakor pa boste v nekem pričakovanju in okoli valentinovega se vam bo izpolnila srčna želja. Modro je, da se poglobite v študij, kajti tu doživite napredek. Blesteli boste tudi pri denarju in v ljubezni bo večja potreba po svobodi. Pogovori bodo tisti, ki prinesejo ključ do notranje modrosti.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Na delovnem mestu se vam odpira določen projekt in počasi bo čas, da izkoristite svojih pet minut. Pridobili boste tako pohvalo, kot priznanje in tako hitite naprej po lastni poti. Notranji namigi vam bodo v pomoč, koristne nasvete pa vam nudi oseba nasprotnega spola. Ljubezen: cedila se boste med in mleko. Zgodili se bodo premiki na katere boste ponosni.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Kljub močnim intuitivnim signalom boste nekoliko razdvojeni in tako je dobro, da se odločite in si zberete pravo pot. Če boste prisluhnili glasu srca se boste ovili v barve ljubezni. V pogledu službe si boste morali narediti neko osebno analizo. Ne pozabite pa nase in tiste reči, ki vas osrečujejo. Glasba vam bo prinesla ravnovesje in skladnost.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Notranja modrost in volja vam bosta pokazali, kaj je za vas prava pot. Na svoj način se boste počutili nerazumljeni – vendarle vedite, da februarja prihaja vaših pet minut. Romantična čustva bodo božale vaša čustev in tistih reči, katerih ne morate povedati na glas si jih zapišete. Koristna znanja dobite v svetu duhovnosti. Popaziti boste morali na svoje misli.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Dokazali si boste, da življenje lahko uživate in sprejemate vedno nove lekcije. Čeprav pa na začetku meseca ne boste najbolj kreativni, ampak se predajali nekih trenutnim čustvenim vzgibom. Na morju ljubezni bo barka mirno plula. Na delovnem mestu pa je videti več ugodnih priložnosti. V ospredju bodo sodelovanja, več previdnosti v drugi polovici februarja.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Meseca februarja boste imeli ogromno nekih iztočnic, kaj morate še narediti in zaostrili boste določene kriterije. Zdelo se bo, da vas spremlja sreča. Zanimivo je, da boste uspešno vlekli niti iz ozadja – ter tako pridobite odlično izhodišče. Na delovnem mestu sledite ravnovesju in radost v ljubezni.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Pričujete lahko ugodna izhodišča v pogledu denarja in tudi določne finančne investicije se vam bodo izpeljale. Zdelo se bo, da se vam zdelo življenje kot igra na srečo in tako določene stvari preizkusite iz drugega zornega kota. Čas je, da ljubljeno osebo odpeljete na masažo in po njej romantično večerjo. Notranja moč vam bo v ponos in oporo.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo pomagali in tudi sami se boste počasi mnogo bolj intenzivno zavedali, da se dobro z dobrim združi. Priložnosti vas čakajo tako, kot v služi, kot doma. Čeprav pa vas privlači svet tišine. Zdelo se bo, da se vam bodo odpre nove poti in priložnosti. Ljubezen vam bo prinesla možnost razcveta in ugodnih rešitev.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si