Mesečni horoskop velja za oktober 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Domišljija vam bo dala nove dimenzije. Veliko preobratov bo v ljubezni. Zadeve se bodo na koncu obrnile v pričakovani smeri. Učili pa se boste diplomacije in sprejemanja drugih ljudi.
On:Pridobili boste notranjo drznost. Učinkovitost vam bo prišla prav na delovnem mestu in v krogu prijateljstva. Svoje misli boste morali usmeriti na harmoničen način.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Nihanje razpoloženja boste skrbno skrili. Globoko v sebi občutite navdih in motivacijo. Mnogo dodatne energije boste potrebovali doma. Blagodejne učinke bo imelo pisanje občutkov.
On:Besede predvsem tiste prijetne bodo našle ključ do srca. Ujeti boste v primež obveznosti in vendarle boste vsemu kos. Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivnost.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Prijetni trenutki se bodo nadaljevali. Vaša izvirnost vam bo prišla prav. Usmerjeni boste vase in pridobili zanimive in poučne namige. Uporabili jih boste v zadnji desetini meseca.
On:Utrinki sreče se bodo vrstili. Iz preteklosti se boste učili in spremembe uporabili v lastno korist. Dogodki se bodo zavrteli v vašo korist. Konec meseca boste morali popaziti na zdravje.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Romantična energija vam bo v pomoč in oporo. Tako boste lažje dosegli tiste naloge, katere bodo v ospredju. Rože vam bodo navdih. Zapisovati si boste morali svoje občutke.
On:Kolo usode se obrnilo v vaši smeri v ljubezni. Določiti si boste morali pravila in dinamično bo pri vseh oblikah sodelovanju. Od sredine meseca dalje nenavadni preobrati v komunikaciji.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Na življenje boste pogledali na zabavni način. Sprostila vas bo prijetna glasba in odgovorna opravila. Popaziti boste morali na svoje zdravje in čas bo prinašal mnogo obveznosti
On:Odprite svoje srce in tako najdite navdih. Določiti si boste bo potrebno pravila igre. Obveznosti se bodo kopičile in rešitve pridejo v drugi polovici meseca.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Drugi ljudje vam bodo ogledalo. Nekoliko težje bo v primeru, da ne bo vse po vaše. Izkušnje iz katerih boste črpali navdih vam bodo v oporo. Zabavno bo v večji skupini ljudi.
On:Ponosno boste stopali naprej. Odkritosrčnost vam bo prišla prav na delovnem mestu in v ljubezni. Določiti si boste morali meje in pravila igre. Dodatno pomoč pridobiti pri srčni izvoljenki.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Vajeti usode boste vzeli v svoje roke. Pridobili boste motivacijo in dokončali nekaj iz preteklosti. Pozitivne misli vam bodo navdih. Notranja drznost se bo izrazila skozi vse odnose.
On:V globini srca se bo našlo zaupanje in dobre iztočnice za osebno rast. Skozi izdelavo osebnih načrtov boste prišli do poučnih spoznanj. Ustvarjalno bo konec meseca.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Preobrati se bodo vrstili eden za drugim in to na zabaven način. Blagodejne učinke bo imel pogovor in izmenjava mnenj. Dobre iztočnice bodo vezane na delo in finančne prilive.
On:Pot do lastne popolnosti bo skozi preobrazbo. Predelovali boste preteklost in se učili, tako na svojih kot tujih napakah. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile aktivnosti na prostem.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Poglobiti si boste v paleto dejavnosti. Ustvarjalnost vam bo prišla prav in pridobili boste tudi navdih. Čas je ugoden za tiste spremembe, katere si želite dalj časa in jih niste upali realizirati.
On:Prva polovica meseca prinaša učenje skozi neko žensko. V ljubezni si boste zbrali daljšo poti n bili dolgoročno za njo nagrajeni. Sprostila vas bosta pogovor in izmenjava mnenj.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Odkrito se boste znali postaviti zase. Poiskati bo potrebno določene vzorce in jih razrešiti. Blizu vam bodo tiste stvari, kjer so vezane na lepoto. Slediti osebni napredek.
On:Iz zakladnice svoje znanja boste lahko pridobili zanimive informacije. Obdobje v sebi skriva mnogo dela in obveznosti. Notranja moč vam bo v pomoč in sprostila vas bo glasba.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Dodatna pomoč in namigi bodo več kot dobrodošli. Z svojimi mislimi boste šli v prihodnost in skovali zanimive načrte. Prijatelji vam bodo v oporo in skozi to najdete motivacijo.
On:Sprostili se boste ob dobri knjigi in klepetu. Seveda ne bo vse po vaše in prav je tako. Družba vam bo v pomoč in oporo. Poiskati pa boste morali navdih na delovnem mestu.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Notranji nemir boste premagali z delom na sebi. Skozi svoje občutke, boste prišli do ključnih novosti in sprememb. Omenjeno vam bo do po do preobrazbe in srečnih trenutkov.
On:Po zvezdnih namigih se odpira pot do osebne sreče. Obdobje prinaša mnogo plodnosti, Pred tem pa boste morali predelati, nekaj iz preteklosti in slediti osebnim smerokazom.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si