Mesečni horoskop velja za maj 2020

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Narediti bo potrebno bilanco in na novo določiti prioritete. Ujeti boste na svoj način v primež preteklosti, predvsem iz razloga, da najdete moč in izboljšate izhodišče. Koristne učinke bo imela sprostitev in delo na sebi. Po zvezdnih namigi je jasno, da boste veliko na poti in med ljudmi. Združili boste znanje in srčnost in tako se bodo zadeve obrnile v vašo korist.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Notranji dvomi bodo priložnost za iskren pogovor. Skozi omenjeno boste pridobili zanimive namige in uporabne nasvete. Čas bo, da se boste iz drugega mesta postavili na prvega. Usmeriti bo potrebno moč misli in tako se zgodijo tudi preobrati. Obdobje v sebi skriva kreativnost in negovati boste morali notranjega otroka v sebi in tako najti mir in ravnovesje.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Modro bo, da sledite sebi, toda vseeno boste morali upoštevati mnenje drugih ljudi. Ali se boste s tem strinjali, ali ne, pa je že druga zgodba. Intuicija bo v ospredju in tako naredite nekaj pomembnih korakov naprej. Čarobna preobrazba se bo zgodila v ljubezni. Notranji nemir, ki bo zaščitni znak meseca mora prerasli v kreativnost. Osvobodite se starih prepričanj.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Topli dnevi vam bodo navdih in spodbuda. Spremembe se bodo vrstile ena za drugo. Jasno bo, da boste sledili samo tistim, ki vas bodo resnično prepričale ali navdušile. V ljubezni bo nekaj novosti, novih namigov in spoštovanja. Pogled boste v svoje srce in našli namige. Narava vam bo podarila izgubljeno energijo in moč za naprej. Sreča se skriva na strani pogumnih.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Volja do življenja vam bo koristen pripomoček pri delnih spremembah. Kreativnost, umetnost in delavne obveznosti so tiste, katere boste v tem mesecu postavili v ospredje. Ni nujno, da bo vse po vaše, toda skozi omejitve se boste največ naučili. Popaziti bo potrebno na zdravje (noge). Delo na vrtu, sprehodi in aktivnosti na prostem bodo balzam za dušo.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Duhovni simbol meseca bo grdi raček, ki se prelevi v laboda. Čas bo, da boste korak za korakom odvrgli masko in slediti principom, ki so plemeniti in prijetni. Tako naredite nekaj dobrega zase in za okolico. Naklonjeni vam bodo dnevi na sredini maja, ki nosijo v sebi popolnost in ravnovesje. Glasba bo prinesla skladnost, romantični izzivi v dvoje pa napredek na osebni ravni.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Prepevali boste vesele pesmi, saj boste dosegli nekaj osebnih ciljev. Na delovnem mestu boste še vedno plezali po statusni lestvici in se borili za določene vrednote. Ključ meseca bo v tem, da najdete ravnovesje med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Na sredini maja se vam po zvezdnih namigih obeta preobrazba. Lepota življenja je v ustvarjanju vsakega trenutka.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Rdeča nit maja bo trma in zdi se, da boste trmasto vztrajali pri svojih stališčih. Omenjeno vam bo prišlo prav na delovnem mestu, kajti tako dosežete nek osebni cilj, ovira pa vam bo v pogledu partnerstva, kajti ne boste se želeli spreminjati. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vam bodo učitelji in učenci. Modro bo, da jih boste sprejeli in jih v celoti zaupali.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

V maju boste morali svojo energijo bolj usmeriti in tako pridobite nekaj dobrih nasvetov. Previdnost v komunikaciji, intelektualnih dejavnostih in v prometu ne bo odveč. Pretirana analitika ni vaša vrline, zato najdite srednjo pot. Odlično se boste počutili v ljubezni, kjer se zgodijo nenavadni preobrati na bolje. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas si zapišite.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Odločitve, ki bodo sprejete v mesecu maju bodo pravzaprav osebna nagrada. Dejstvo je, da si boste izbrali težjo pot, ampak globoko v sebi najdete tudi namig zakaj. Modre odločitve, ki temeljijo na premišljenosti spodbudno vplivala na vašo samozavest. Maj v sebi skriva vzpone in padce, toda omenjeno sprejmete na odprt način. Izjema bo služba, kjer bo velik napredek.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ognjevitost vam bo prišla prav, tako na zasebni, kot poslovni ravni. Popaziti bo potrebno na zdravje (predel grla) in svoje mnenje povedati na objektiven in moder način. Problemov ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak aktivno reševati. Deležni boste podpore duhovne narave, ki vas bo motivirala in usmerila. Konec meseca bo idealen čas, da ločite zrno od plev.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Odgovorno se boste lotiti zastavljenih nalog in obveznosti. Obstaja povečana možnost, da se vam bo v maju izpolnila srčna želja. Velik napredek je viden v komunikaciji in intelektualnih dejavnostih. Pogovor bo za vas naravna oblika osebne sprostitve. Določiti si morate jasna pravila in slediti morate glasu srca. Narava bo naravni antibiotik in harmonična sprostitev. Štejejo modre besede!

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si