Mesečni horoskop velja za april 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Usmeriti boste morali svojo energijo in najti moč. Aprila vam bodo zadeve odvijale dinamično in drzno. Izjema bo ljubezen, saj boste v prvi polovici meseca bolj čustveni.
On:Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Mnogi se bodo v tem obdobju zaljubili ali okrepili vezo. Zaupanje in dobra volja vam bo v osebno korist. Sprostila vas bo narava.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Odlikovala vas bo plodna energija. Tako boste kos vsem nalogam in delavnim obveznostim. Narediti bo potrebno tudi korak naprej in slediti intuitivnim signalom.
On:Daleč v ospredju bo potreba po čustveni varnosti. Srečo boste našli v globini srca. Vsekakor morate najti določeno energijo in voljo. Izgubljeno energijo vam povrne narava in glasba.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Magnetična energija vam bo v oporo in ponos. Daleč v ospredju bo pogovor, kot sodelovanje in izmenjava mnenj. Plodno obdobje prinaša tudi navdih in srečo v ljubezni.
On:Odkrit pogovor vam bo prinesel spodbudo. Čas v sebi skriva odločnost in temperament. Diplomacija bo tista, ki vam bo v ponos. Koristne učinke bo imelo tudi pisanje občutkov.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Notranja moč vam bo v pomoč in spodbudo. Jasno je, da bodo prijetne besede tiste, katere bodo našle ključ do srca. V ospredju bo ravno ravnovesje in določena skladnost.
On:Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Blizu vam bo sreča in ravnovesje. Odprle se vam bodo poti, ki vam bodo v ponos. Popaziti boste morali na moč misli in svoje zdravje.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali modrino neba. Dovoliti si morate pogovoriti in slediti svojim sanjam. Čas v sebi skriva romantiko, sanje in sprostitev tudi v dvoje.
On:Daleč v ospredju bo trma. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti. Ugodno obdobje bo v pogledu denarja. Romantično bo v pogledu ljubezni. Ključ do uspeha bodo pogovori.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:V samopomoč vam bo komunikacija in intelektualni izzivi. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. Nekaj izzivov bo v ljubezni, kjer boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.
On:Ognjevitost vam bo prišla prav v pogledu dogovorov. Obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja. Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti za rast.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Ustvarjalna energija vam bo podarila moč. V drugi polovici meseca boste imeli več dela in obveznosti. Modro bo, da boste popazili na svoje zdravje in misli. Plodni bodo preobrati v ljubezni.
On:Veselje in dobra volja vam bosta v ponos. Obveznosti se bodo stopnjevale in narediti bo potrebno korak naprej. Jasno je, da vam bo srčni izvoljenec ogledalo.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Modre odločitve, bodo prinesle ravnovesje in harmonijo. Jasno je, da boste blesteli tako v pogledu doma, kot družine. Na drugi strani boste imeli srečno roko v pogledu denarja.
On:Po zvezdnih namigih bo jasno, da morate sami naredite korak naprej. Odkriti morate v sebi veselje. Plodnost vas čaka v pogledu ustvarjalnosti. Resnica je, da se počasi daleč pride.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Pridobili boste zanimive in uporabne informacije. Naučiti se bo potrebno, kaj spada v ospredje in blizu vam bo intuicija. Planetne energije vam bodo naklonjene v pogledu službe.
On:Komunikacija bo tista, katera vam bo v ponos in oporo. Jasno je, da boste morali predelati stvari in se odločiti. Uspehi bodo vezani na delo. Sprostitev prinese uspeh.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Narediti boste prerez in rekli bobu bob. Omenjeno vam bo podarilo upanje v moč življenja. dejstvo je, da se bodo zadeve obrnile po pričakovani poti. Napredek meseca bo v službi.
On:Odlikovala vas bo želja po spremembah. Aktivnosti se bodo okrepile na področju službe. To bo obdobje dobrih želja in določenega zaupanja. Slediti glasu svojega srca!

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Vaša komunikacija bo neposredna in usmerjena v dobro. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu. Nekaj več izzivov bo v ljubezni. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke.
On:Notranja moč bo tista, ki vam bo v ponos. Potreba po svobodi in optimizmu bo v ospredju. Dejstvo pa je, da vam bodo drugi ljudje ogledalce. Tako se boste mnogo naučili.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Rdeča nit dneva bo sodelovanje in iskanje lastne resnice. Dogodki se bodo odvijali v smeri, kjer bo iskana in pričakovana. Modro bo, da sledite sebi in najdite ravnovesje v sebi.
On:Notranja moč vam bo v ponos. Ne iščite lažjih poti, ki jih ne bo. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti. Romantična energija vam bo podarila krila in bogate zaupanje.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si