Mesečni horoskop velja za oktober 2017

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Zvestoba bo prinesla čarobno ravnovesje. Kljub prirojeni drznosti se boste morali bolj umiriti. Na zadeve boste morali pogledati drugače. Ljubezen: v zadnji desetini bo sledila preobrazba.
On:Spremljali vas bosta direktnost in učinkovitost. Najtežje bo v primeru, da ne bo vse po vaše. Koristno bo, da telesu dodajate naravne vitamine. Konec meseca bo romantično.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona: Opazovanje zvezd bo spodbudilo navdih. Daleč v ospredju bodo čustva in iskanje ravnovesja. Z veseljem boste pomagali drugim, pri tem pa naj vas vodi zdrava mera razsodnosti.
On:Komunikacija vam bo predstavljala sol in aromo življenja. Združili boste znanje in nekaj adrenalina ter tako stopili v ospredje. Konec meseca boste morali izbrati zlato sredino. Sledite glasu srca.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona: Ljubiti resnico je vaša danost. Kljub določenemu nemiru se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Ključno bo, da usmerite svoje misli v dobro in skozi to najdete lastno popolnost.
On:Napredek bo na osebni in duhovni ravni. Sprejeti boste morali paleto odločitev in odločno povedati svoje mnenje. V pomoč in oporo vam bodo prijatelji in srčna izvoljenka. Služba: novosti.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Prva polovica meseca bo ugodna za reševanje delovnih izzivov. Uspehi se bodo vrstili eden za drugim. Pričakovati bo tudi nekaj dobrih iztočnic za pogovor. Počasi se daleč pride.
On:Odločitve, ki bodo sprejete v tem mesecu, prinašajo splošni napredek. Odlično se boste znašli med ljudmi in pridobili prave odgovore. Ključno vlogo bosta igrali sprostitev in moč misli.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Čas v sebi skriva ustvarjalnost. Dokončali boste nekaj, kar vas moti ali bremeni. Obdajali vas bodo ljudje, ki vas osrečujejo. Sprostila vas bo uporabna umetnost (glasba ali ples).
On: Obdani boste z zanimivimi ljudmi. Iz življenjskih situacij se naučite postaviti zase. Kreativni namigi življenja bodo pot do popolnosti. Narava bo vir navdiha in motivacije.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Poiskati boste morali nekaj dobrih možnosti. Pri izbiri vam bo v korist intuicija. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste prej kot ne nemirni. Iskali boste skladnost in ljubezen.
On:Roko na srce, zadeve se bodo odvijale po drugačni poti. Skozi to boste prišli do dragocenega spoznanja. Večja bo potreba po čustveni varnosti. Ključ uspeha bo spontanost.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Privlačile vas bodo skrivnosti in tišina. Tako boste našli nekaj dobrih iztočnih in priložnosti. Napredek časa bo v duhovnem smislu. V celoti boste sledili vrednotam, ki jih nosite v svojem srcu.
On:Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače. Poglobljena analiza bo tista, ki vam bo v pomoč in oporo. Namigi prijateljev vam bodo zabavni. Konec meseca pade kocka čustvene odločitve.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Za resnico se boste pripravljeni boriti. Veliko aktivnosti bo vezanih na študij ali tujino. Svobodna volja bo tista, ki vam bo v pomoč in oporo. Pričakovati bo tudi napredek v ljubezni.
On: Simbol meseca bo paleta pisanih barvic in vnašanje na platno življenja bo vaša svobodna izbira. Odlikovala vas bodo plemenita prepričanja in sreča. Sledite glasu srca.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Iskali in našli boste ravnovesje in skladnost. Vaši nasveti bodo uporabni in polni optimizma. Pozitivne vrednote vam bodo prišle zelo prav. Doma bo pestro in zelo delavno.
On:Svojega mnenja ne boste morali izraziti. Pomembno bo, da boste našli srednjo pot. Sledilo bo obdobje pozitivnih preobratov. Na delovnem mestu se boste morali umiriti in si bolj zaupati.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Dinamika časa bo prinesla uspehe. Resnica je, da boste imeli mnogo obveznosti in nalog – vendarle tudi dobre iztočnice. Prijetnosti se bodo nadaljevale tako doma kot v ljubezni.
On:Daleč v ospredju bosta služba in delovne obveznosti. Navdih za uspeh vam bodo podarili ljudje, s katerimi se boste družili. Zapisujte si svoje občutke in skozi te boste pridobili notranji mir.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Namigi ljudi, ki so vam blizu, vam bodo v pomoč. Po zvezdnih namigih se boste odlično znašli v družbi. Poiskati boste morali navdih in slediti svojim sanjam.
On:Izziv meseca bo prav gotovo slediti navodilom. Omenjeno vam bo uspelo zgolj deloma. S svojim znanjem in voljo lahko pomagate drugim. Sprostila vas bo jesenska narava.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Dejstvo je, da se boste skozi omenjeno pilili in pridobili bogat vir znanja. Navdih boste iskali vsepovsod in ga na našli globoko v svojem srcu.
On:Pozitivno gledanje na življenje prinaša dobre iztočnice motivacije. Iskren pogovor prinese napredek. Roko na srce, nekoliko nemirni boste in vendarle boste našli prave odgovore ob pravem času.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si