Mesečni horoskop velja za december 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Privlačile vas bodo skrivnosti. Magnetična energija vam bo pomagala do notranje sreče. Obdobje v sebi skriva raziskovanje. Pri denarnih zadevah bo štela zmernost. Čarobno bo v ljubezni.
On:Kljub temu, da boste izjemno nemirni in pridete do ključnih rešitev. Mesec v katerem bodo šle zadeve po drugih razpotjih. Blizu vam bo tišina in štela bo premišljenost.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Ljubiti in biti ljubljena bo darilo življenja. Zgodili se bodo premiki, ki vnašajo napredek in osebno srečo. S svojim znanjem boste pomagali drugim, v ljubezni boste uporabili romantiko.
On:Aktivno reševanje problemov bo prineslo ugodnosti. V veliki meri boste napredovali v neki skupini in med prijatelji. Namigi se bodo lesketali v globini srca.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Spremljala vas bo notranja moč in drznost. Finančno stanje se bo uredilo v vašo korist. Mnogo aktivnosti se bo nadaljevalo v čustveni varnosti. Zaupanje vas bo dobesedno polepšalo.
On:Svojo energijo boste morali obveznosti. Tako boste doživeli razcvet. Notranji nemir bo navdih za novo pot in razvoj. Duhovna pot vam bo dala krila in zaupanje.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Namigi prijateljev vam bodo v osebno pomoč. Svoje želje boste izpolnili postopoma. Lekcija življenja bo v dojemanju in sprejemanju. V ljubezni se boste morali iskreno pogovoriti.
On:Kolo usode vam bo naklonjeno v službi. Komunikacija vam bo predstavljala nekaj dobrih iztočnic. S svojimi ambicijami boste zelo uspelo. Odlikovala vas bo delavnost.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Pred vami je plodno obdobje v ljubezni. Odlikovala vas bo magnetična energija in tako boste dosegli tisto, kar si želite. Roko na srce, nekoliko težje pa bo tedaj, ko ne bo vse po vaše.
On:Umetnost in prijateljstvo bosta šli z roko v roki. V ljubezni boste morali na novo postaviti nekaj dobrih iztočnic. Na splošno boste napredovali skozi pogovor in pisanje.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Pridobili boste nekaj dobrih iztočnic. Vidno se boste postavili v ospredje in sledili sebi. Obdobje v sebi skriva preobrazbo, ki bo vezana na dom. V ospredju bodo zaključki in novi začetki.
On:Poglobiti se boste morali vase in tako najti napredek. Čas prinaša dinamične odločitve in kreativnost. Dovoliti si stopiti v ospredje in boste za to nagrajeni. Romantično bo v ljubezni.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Reka življenja bo odnesla nekaj kar ste prerasli. Spremljala vas bo tiha sreča in ugodne priložnosti. Predvsem bo le to vezano na čustva. Magnetična energija vam bo v ponos in navdih.
On:Na ključen način se boste postavili zase. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni. Koraki bodo premišljeni in uspešni. Zapisujte si svoje občutke in tako vam bo lažje.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu. Sprostila vas bo prijetna glasba. Zdi se, da bo obdobje bolj zadržano in zato se boste sprostili. Srečno roko boste imeli pri raziskovanju lastne osebnosti.
On:Razmisliti boste morali, kam bo modro vlagati energijo. Tako se bodo zadeve odvijale po harmonični poti. Mnogo izzivov bo v pogledu ljubezni in prav tako pri denarju.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Napredek meseca bo na delovnem mestu. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in narediti nekaj ključnih premikov. Pozitivne misli bodo tiste, ki prinesejo harmonične preobrate.
On:Rdeča nit meseca bodo obveznosti. Po zvezdnih namigih boste vsemu kos. Pri tem pa ne bo odveč, da najdete navdih in motivacijo. Pred vami bo plodno obdobje za raziskovanje.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Globoko v sebi boste našli navdih. Zadeve se bodo postopoma odvijale v vašo smer. Poglobiti se boste v opravila s katerimi ste odlašali in v veliki meri blesteli v komunikaciji.
On:Dinamično bo v vseh odnosih. Seveda vam bodo ravno drugi ljudje pokazali ogledalo in s tem morate stvari spremeniti. Na delovnem mestu bo potrebno vložiti več energije.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Sprostila vas bo prijetna glasba in družba. Na zabaven način boste sprejemali informacije. Občutljivost vam bo prišla prav, seveda pa morate najti pravi način za sprostitev.
On:Odkriti boste morali veselje. Dinamično bo doma in lahko naredite tako dejansko prenovo, kot v svojem srcu. Trden sklep bo dobra popotnica do določene notranje moči.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Mesec prinaša mnogo prijetnosti in ugodnih rešitev. Dinamika odnosov vam bo pokazala, kaj boste morali še spremeniti. Odprle se vam nove poti in številčne priložnosti.
On:Rdeča nit časa bo, da boste usmerili svoje misli. Vsekakor se zadeve odvijajo po pričakovani poti. Pogovoriti se boste morali o tistem, kar vas moti. Sledi čas duhovne pustolovščine.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si