Mesečni horoskop velja za avgust 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Skozi pripovedi se boste učili. Cel mesec bo plod na energija in vendarle zadržana. Navdih boste črpali iz sebe in sprejemali srečo v ljubezni. V službi bo vladala diplomacija.
On:Podarjeni vam bodo odgovori. Iskali boste svojo srečo in morali se boste sprostiti. Odkriti morate lastno resnico in dobre iztočnice. Čas v sebi skriva prelomnice na delovnem mestu.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Blizu vam bodo skrivnosti in vse tisto, kar odstopa. Skozi partnerski odnos boste napredovali. Preteklost vam ne bo smela biti breme, ampak navdih za naprej. Slediti morate sebi.
On:Pogovor z nekom, ki mu zaupate bo prinesel razbremenitev. Tistih stvari, katerih ne morate povedati na glas si zapišite. Odkriti morate veselje in slediti tisti preobrazbi, ki vam bo dana.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Koristne učinke bo imela sprostitev. Na barvni paleti si boste morali dinamične barve. Svoje mnenje boste povedali dovolj glasno, da doživite spremembe. Sreča se skriva na strani pogumnih.
On:Čas v sebi skriva določeno plodnost. Razmisliti boste morali, kaj je manj in kaj bolj pogumno. Spremljala vas bo povečana odgovornost in delavnost. Čas za prenovo doma.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Pred vami je dinamičen čas. Jasno je, da boste svojim nalogam kos in to v celoti. Blesteli boste na delovnem mestu in se odgovorno lotili projektov. Romantično bo v ljubezni.
On:Podarjena vam bo telesna moč in vztrajnost. Tudi če ne bo šlo vse po načrtih, najdete določene dobre iztočnice. Od sredine meseca dalje boste bolj temeljito razmisliti, kaj vas osreči.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Če boste odprli srce boste našli navdih in srečo. Vsekakor boste po poti življenja odšli po težji poti in za omenjeno boste nagrajeni. Kreativnost in umetnost bosta balzam za dušo.
On:Podarjena vam bo neka motivacija. Iskali boste prave odgovore in notranjo drznost. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase. Tako najdete ravnovesje in skladnost.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Združili boste svoje znanje in odločnost. Dinamika odločitev se bo čutila v vseh odnosih. Navdih boste črpali iz sebe in če boste sledili temu boste preprosto blesteli.
On:Dana vam bo posebna izkušnje. Resnica je, da ne bo šlo vse po načrtih, toda deležni boste učenja. Srčna izvoljenka vam bo postavila določena pravila. Izgubljeno energijo vam bo podarila narava.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo pravi prijatelji. Potrebovali boste tudi čas zase in neko osebno bilanco. Jasno je, da boste napredovali skozi diplomacijo in prijetne besede.
On:Odločitve, ki bodo sprejeti v prvi polovici meseca obljubljala ugodnosti. Čas v sebi skriva dodatno pomoč in motivacijo. Če želite novosti, boste morali naprej razrešiti nekaj iz preteklosti.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Spodbudo vam bo ponudil srčni izvoljenec. Razrešili boste lahko nekaj iz preteklosti in se lotili novih razpotji. Prijetno bo tako v ljubezni, kot tudi drugih dejavnostih, ki so vezane na umetnost.
On:Dodatna pomoč vam bo prišla prav. Iz preteklosti boste morali izluščiti nekaj danosti, ki vam bodo v pomoč. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu fizičnih aktivnosti.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Na novo si boste morali določiti osebne meje in pravila igre. S tem pa pridobite nove podvige. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v komunikaciji in pri vseh natančnih delih.
On:Korak za korakom boste odkrivali, kaj je tisto, kar vas veseli. Čeprav boste dogodke prehitevali, bo modro, da razmislite. V navdih vam bodo prijatelji, kot tudi srčna izvoljenka.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Čas prinaša srečo v pogledu denarja in čustvene varnosti. Jasno je, da boste preprosto blesteli in morate se sprostiti. Roko na srce – ostro oko bo vendarle opazilo razne nepopolnosti.
On:Življenje vam bo ponudilo ravnovesje. Daljša pot bo zabavna in vaša naloga bo, da boste le to čimprej ugotovili. Konec avgusta prinaša mnogo ustvarjenosti.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Čustveno boste bolj občutljivi in zato se morate sprostiti. Odlikovala vas bo močna volja in pogum. V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi in blesteli v skupinskih opravilih.
On:Morali se boste umiriti in dobro razmisliti o naslednjih korakih. Imeli boste srečo, kajti naklonjena vam bo neka ženska. Nekaj nihanja bo pri denarju. Slediti morate sebi!

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Odlikovala vas bo notranja bo notranja želja po drugačnosti. Seveda se morate soočiti z svojimi temelji in pravili. Do izraza bo v veliki meri prišla samozavest in prilagodljivost.
On:Delovne obveznosti bodo v ospredju. Skozi to pridobite dobre iztočnice. Čas bo namenjen tudi raziskovanju vam neznanih poti. Naklonjena vam bo neka oseba s katero ste zelo povezani.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si