Mesečni horoskop velja za julij 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Napredovali boste skozi umetnost in dobre iztočnice za rast. Pridobili boste moč in tako zasijali v ljubezni. Pred vami je čas optimizma, sreče in modrih odločitev. Sreča se skriva na strani pogumnih.
On:Rdeča nit časa bo ustvarjanje lepih trenutkov. Življenje vam bo ponudilo mnogo adrenalina in drznosti. Tako najdete v sebi moč in zasijete s svojimi talenti.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Združili boste svoje znanje in intuicijo. Napredek meseca bo v pogledu denarja in čustvene varnosti. Zvezde vam bodo namenile mnogo romantike in prijetnosti v dvoje.
On:Sledili boste svoji resnici in jo zagovarjali. Pridobili boste informacije, ki vam vos v ponos in oporo. Čas v sebi skriva napredek na osebni ravni. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Sprostili se boste ob zvoku glasbe. Življenje bo prineslo uspeh in določeno zaupanje. Umetnost in harmonija bosta šli z roko v roki. Kolo usodo vam bo naklonjeno v pogledu ljubezni.
On:Odprle se vam bodo nove poti. Napredek meseca bo v pogledu prijateljstva. V ponos in oporo vam bodo pridobljeni uspehi. Potrebovali boste nekaj časa za temeljiti razmislek.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Odkrito se boste morali pogovoriti. Nakazano je, da vas bo spremljala sreča v ljubezni. Vendarle se boste korak za korakom učili diplomacije. Romantična energija vas bo polepšala.
On:Ustvarjali boste določeno popolnost. Resnica je, da boste imeli mnogo dela in obveznosti. Pogovori bodo tisti, ki vam bodo v ponos. Sredina meseca ugoden razpet v službi.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:V osebno pomoč vam bo komunikacija. Dovolili si boste stopiti korak naprej in bili za omenjeno nagrajeni. Blesteli boste doma in ustvarjali popolnost tukaj in sedaj. V ljubezni bo dinamično.
On:Odlikovala vas bo odločnost in tako najdete svoje prave vrednote. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu. Rdeča nit prinaša dobre odnose in sodelovanje.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos. Določene odgovore boste pridobili v tišini srca. Res je, da si boste morali vzeti čas zase. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti.
On:Imeli boste notranjo moč in voljo. Izstopala bo potreba po pohvali in priznanju. Izpolnila se vam bo tudi srčna želja. V ljubezni boste morali slediti namigom srčne izvoljenke.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Znali se boste boriti za svoje vrednote. Spremlja vas bo močna volja in srčnost. Na svoj način boste znali opozoriti nase in na tiste vrednote, ki so vam blizu. Sreča se skriva na strani pogumnih.
On:Ključ do uspeha bo pogovor. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti. Kljub vsemu boste morali slediti sebi in svojim sanjam. V ljubezni boste plesali vročo salso.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Polepšala vas bo romantična energija. Predelati boste morali tisto kar vas bremeni in slediti svojim vrednotam. Pokukali boste tudi v svet ezoterike in sprejeli paleto novosti.
On:Do izraza bo prišla radovednost. Tako boste kos svojim nalogam in obveznostim. Pogovori vam bodo v osebno pomoč. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni, kjer bo romantično.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Napredek časa bo skozi pogovor in komunikacijo. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklost. Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni. Razrešili boste nekaj iz preteklosti.
On:V osnovi boste sledili sebi in tako prejeli določeno nagrado. Odprle se vam bodo nove poti. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri in vendarle bo potrebno predelati preteklost.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Zvezde vam bodo naklonjene v prijateljstvu. Znali boste poslušati in bili ljubljeni. Ostro oko bo opazilo malenkosti. Toda počasi se daleč pride. Konec julija več prelomnic v službi.
On:Okrepila se vam bo notranja moč. Poglobili se boste v tisto, kar morate spremeniti in kaj sprejeti. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v komunikaciji. Romantično in zabavno bo.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Zvezde vam bodo prinesle modrost in odgovore na vaša vprašanja. Skozi cel mesec se vam bo okrepila intuicija. Privlačile vas bodo tiste stvari, ki so skrite. Zapisujte si svoje občutke.
On:Odkriti boste morali svoje sanje. Predelati bo potrebno tisto, kar vas bremeni. Napredovali boste na duhovni ravni. Daleč v ospredju bo potreba po svobodi in raziskovanju.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Julij v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo. Spremljala vas bo določena skladnost in romantika. Sprostila vas bo prijetna glasba in sprehodi ob vodi. Določiti si boste morali osebne meje.
On:Narediti bo potrebno prerez in reči bobu bob. Kocke usode vam bodo naklonjene v ljubezni. To obdobje bo polno nekih obveznosti, toda počasi se daleč pride.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si