Mesečni horoskop velja za Januar 2019

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Okrepila se vam bo intuicija. Skozi to boste spoznali, kaj je prav in kaj morate predelati. V ljubezni se boste sprostili, čas prinaša mnogo romantike. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti.
On:Znali se boste postaviti v ospredje in odločno povedati svoje mnenje. Odkriti morate tudi iztočnice za osebni razvoj. Sprostila vas bo narava, pogovor in adrenalinske rešitve.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Po zvezdnih namigih je pričakovati uspeh in osebno srečo. Kolo usode vam bo namenilo mnogo nekih obveznosti. Popaziti boste morali na svoje zdravje. V ljubezni bo skladno.
On:Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Odprle se vam bodo nove poti. Notranja moč in drznost vam bo v pomoč. Čas v sebi skriva uspehe in dobre iztočnice za rast.

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Čas v sebi skriva pogovor, izmenjavo mnenj in veliko boste na poti. Notranje se boste morali osvoboditi in tako vam bo lažje. Informacije tega časa bodo tako poučne, kot zabavne.
On:Zelo dinamično se boste postavili zase. Največ se boste naučili skozi opazovanje ljudi. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani in iskani smeri. Sprostila vas bo glasba in umetnost.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Odlikovala vas bo notranja moč. Z opazovanjem ljudi, se boste znali postaviti zase. Odločitve, ki bodo sprejete v tem obdobju bodo poučne in zabavne. Počasi se daleč pride.
On:Napredek časa bo v ljubezni. Spremljala vas bo sreča v pogledu denarja in poslovnih uspehov. Na drugi strani boste morali razmisliti, kam je modro vlagati energijo. Sprostila vas bo glasba.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Spremljala vas bo magnetična privlačnost. Tako boste kos izzivom in motivaciji. Čas prinaša tudi diplomacijo, ezoterične zakonitosti in duhovnost. Ugodno udobje za raziskovanje in denar.
On:Popaziti boste morali na fizično energijo. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste odgovore našli v sebi. Izogibajte se trme, napredek časa bo vsekakor duhovni razvoj.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Znali se boste postaviti zase in objektivno zagovarjati svoje mnenje. Spremljala vas bo drznost in neodvisnost. Svoje mnenje boste povedali na odločen način. Čas prinaša ravnovesje.
On:Združili boste znanje in moč, ter to bo pot do uspeha. Odkrili boste tudi drznost in učinkovite rešitve. Obstaja povečana možnost tujine. V ljubezni bo vroče hladno.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona: Pričakovati je potrebo po čustveni in finančni varnosti. Narediti bo potrebno načrt in slediti tistim stvarem, ki so vam blizu. Odgovorne odločitve se bodo skozi cel čas obrestovale.
On:Pozitivne misli vam bodo navdih in motivacijo. Tako v prenesem, kot dejanskem smislu boste naredili korak naprej. Skozi to se boste osvobodili tistih stvari, katere ste prerasli.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Čas v sebi skriva neko povečano drznost in potrebo po skupinskem ustvarjanju. Znani boste po svoji motivaciji. Odkrito se boste morali pogovoriti in po potrebi zapisovati občutke.
On:Rdeča nit bo sodelovanje in odkrivanje prijateljstva. V osnovi boste izjemno drzni in učinkoviti. Pridobili boste tudi osebno srečo in dostojanstvo. Slediti boste glasu srca.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanje. Popaziti boste morali na besede in rešitev časa bo prilagodljivost. Čas v sebi skriva formulo uspeha in sodelovanja. Uspešni premiki bodo v ljubezni.
On:: Narediti bo potrebno osebno analizo. Čas prinaša drznost in dobre odločitve. Sledili boste sebi in uspehi se bodo nadaljevali. V ljubezni boste plesali po taktu srčne izvoljenke.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona:Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Ključ do uspeha bo prerez, kdo potrebuje vašo pomoč. Odločitve, ki bodo sprejete v tem času vam bodo v ponos.
Sledite glasu srca.

On:Čas v sebi skriva paleto obveznosti. Narediti bo potrebno tudi načrt. Odkrito se boste morali pogovoriti. V ljubezni bo skladno in romantično. Šteli bodo odprti pogovori.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Informacije časa bodo prinesle navdih. Znali se boste boriti za svojo resnico in osebno svobodo. Ognjena energija vam bo prišla prav tako v ljubezni, kot tudi na delovnem mestu.
On:Pred vami je ploden in ustvarjen čas. Modro bo, da boste znali usmeriti svojo energijo. Pridobljene informacije in izkušnje vam bodo v ponos. Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala. Pridobili boste pomoč ljudi, katerim zaupate. Seveda boste morali po daljši poti. Če boste dovolj vztrajni boste tudi nagrajeni.
On:Odkriti boste morali napredek in tako boste sledili sebi. Okrepila se vam bo intuicija in s tem greste osvobojeni naprej. Seveda bo obdobje namenjeno paleto obveznostim.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si