Mesečni horoskop velja za januar 2018

oven-icon

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona:Napredek meseca bo v ljubezni in v službi. Končno boste spoznali, kaj vas veseli in kaj boste morali spremeniti. Do sredine meseca se morate iskreno pogovoriti in slediti svojemu srcu.
On:Privlačile vas bodo skrivnosti in mističnost. Globoko v sebi boste začutili navdih. Pridobili boste paleto uporabnih informacij. Srečo boste našli v pogledu denarja in ljubezni.

rak-icon

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona:Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Sprostila vas bo narava, prijetna glasba in pogovor.
On:Odlikovala vas bo plodna energija, ustvarjalnost in motivacija. Prirojena intuicija vam bo v pomoč pri neki osebni odločitvi. Druga polovica januarja prinaša mnogo dinamike in obilja

tehtnica-icon

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona:Odločitve, ki jih piše življenje, bodo zelo zanimive. Korak za korakom boste spoznali, kaj vas osrečuje. Konec meseca se vam odpirajo nove poti in ugodne priložnosti. Počasi se daleč pride.
On:Rdeča nit meseca bo komunikacija. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas, si jih zapišite. Odkriti morate lastno veselje in dinamiko. Zlata sredina bo prinesla ravnovesje.

kozorog-icon

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona:Spremljala vas bo srčnost in tako boste kos delovnim nalogam. Resnica je, da boste našli tako ravnovesje kot skladnost in lažje sledili sebi. Na delovnem mestu bo čas unikatnih priložnosti.
On:V pomoč in oporo vam bodo prijatelji. V ljubezni bo romantično in zabavno. Iskali boste nekaj alternative in spoznali, kako ključne bodo pozitivne misli.

bik-icon

Bik

(21.04. - 20.05.)

Ona:Romantična energija bo tista, ki vam bo podarila krila. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali sebi in okolici. Skozi pogovor si boste na novo postavili osebne meje.
On:Rdeča nit meseca bodo odnosi. Pridobili boste mnogo dobrih idej in zamisli. Napredek bo skozi delo in delovne obveznosti. Kreativne dejavnosti vam bodo podarile notranji mir.

lev-icon

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona:Kocke usode vam bodo naklonjene v ljubezni. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas boli. Presenetila vas bo neka oseba iz preteklosti in to na pozitiven način.
On:Spremljala vas bo preudarnost in tako boste kos svojim nalogam. Navdih boste našli v ljubezni in pogovoru. Na delovnem mestu ne bo vse po vaše in štela bo diplomacija.

skorpion-icon

Škorpion

(24.10. - 22.11.)

Ona:Spremljali vas bosta tiha sreča in ravnovesje. Osebni napredek boste občutili skozi komunikacijo. Koristne učinke bodo imeli glasba in športne aktivnosti na prostem.
On:Kljub povečani občutljivosti boste znali izbrati prave besede. Skozi delo in delavno okolje boste napredovali in se učili. Lekcija meseca bo odpuščanje. Zapisujte si svoje notranje občutke.

vodnar-icon

Vodnar

(24.10. - 22.11.)

Ona:Skozi cel mesec vas bo spremljala neodvisnost. Pokukali boste v svet skrivnosti in pridobili informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Sreča se skriva na strani pogumnih.
On: Odkritosrčnost vam bo prišla prav na osebnem področju. Mnogo bo aktivnosti na delovnem mestu in pri dokazovanju. Spremljal vas bo uspeh, konec meseca pa izpolnitev srčne želje.

dvojcka-icon

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona:Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Obdani boste z ljudmi, od katerih se boste veliko naučili. Dovolite si sanjati in se razvajati. V prvi polovici meseca popazite na denar.
On:Notranji nemir boste premagali na kreativen način. Imeli boste mnogo dela in delovnih obveznosti. Slediti boste morali svoji resnici in se sprostiti skozi meditacijo.

devica-icon

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona: Iz zvezdnih namigov je razbrati, da se boste natančno lotili nalog. V osnovi vas bo spremljala tiha sreča. Ostro oko bo opazilo malenkosti. Bolj ključno vlogo bo igrala sprostitev.
On:Pridobili boste paleto zanimivih in uporabnih informacij. Skozi njih boste izoblikovali svoje mnenje in stališče. Dinamično obdobje vas čaka v komunikaciji.

strelec-icon

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona:Prijetnosti se bodo nadaljevale. Vaša naloga bo, da boste popazili na svoje misli in usmerili energijo na pozitiven način. Dogodki se bodo v osnovi zavrteli v pričakovani smeri.
On:Kljub povečani dinamiki, boste morali popaziti na svojo energijo. Odkrito se morate pogovoriti in najti dodatno motivacijo. Sredina meseca prinaša uspehe in paleto uporabnih izkušenj.

ribi-icon

Ribi

(19.02. - 20.03.)

Ona:Popaziti boste morali na svoje misli in čustva. Ključ do uspeha bosta sprostitev in pogovor. Odprle se vam bodo nove poti in mnogo prijetnosti. Namigi, ki jih boste deležni, bodo prav zabavni.
On:Navdih boste lahko črpali iz okolice ali iz svoje notranjosti. Poglobiti se boste morali v delo. Prosti čas boste preživeli med ljudmi, ki vam nekaj pomenijo. Hitite počasi!

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si