MESEČNI HOROSKOP

Preberite si mesečni horoskop za maj 2020

Preberi mesečni horoskop

Če veš si močnejši

Astrološko svetovanje

041 428 966

zvezda

Osnovno astrloško svetovanje

Natalna ali rojstna astrologija temelji na principu točnega datuma, točne ure in kraja rojstva. S pomočjo planetov, zvezd in še nekaterih drugih pomembnih dejavnikov v astrologiji se spiše interpretacija, ki obsega opis značaja in tiste stvari, ki jih je potrebno ozavestiti na različnih področjih - od službe, do ljubezni, zdravja . Napisano je spodbuda in motivacija za naprej. Pečat tega je opis karmične naloge, ki je bistvo človeka. Tak astrološki zapis - rojstna karta - je primeren tudi kot darilo.

Drugi del je razdeljen na prognostično karto, ki za eno leto vnaprej opisuje planetne energije po mesecih, da človek lažje uvidi, zakaj je nekaj primerno in zakaj se mu v danem trenutku dogajajo nekatere stvari. Oboje, tako rojstna karta kot prognostika, se lahko naročita posebej in sta možni tako v pisni kot ustni obliki.

 

zvezda-modra

Zakonsko svetovanje

Vsak človek je unikat zase in vendarle ni sam sebi namen. Zaradi tega si nekoč najde sorodno dušo, s katero gre z roko v roki lažje skozi življenje. Seveda bi bilo lepo, da bi bilo vedno tako, a se pojavljajo tudi preizkušnje, drugačno razmišljanje in drugačni interesi. S tem se ukvarja partnerska astrologija (sinastrija), ki odkriva, zakaj nekdo razmišlja tako in kakšne možnosti imata dva, da zaživita ali ostaneta skupaj. Opisani so energetski trenutki in tisto, kar bi se dalo še spremeniti. Nakazano je tudi, kako se je potrebno spremeniti, kje se je potrebno prilagajati in kako bo potekala njuna usoda. Astrolog s pomočjo pogovora lahko razbere in poda neko temeljno oceno. Primerno je za tiste, ki so se navidezno našli v brezizhodni situacijo, in za tiste, ki stopajo na skupno pot. Ljubezen je konec koncev bistvo našega življenja. Možni sta obe obliki - tako pisna kot ustna.

zvezda

Kako izbrati ugoden trenutek

Pri tem si lahko pomagamo z izbirno (elektivno) astrologijo, ki je sestra horarne astrologije. Gre za drugačen princip, in sicer s pomočjo planetov in drugih pomembnih zakonitosti najdemo ugoden trenutek za neko dejavnost. Tako se izognemo marsikateremu zapletu. Primerno za podpis pogodbe, za odprtje podjetja, lokala ali tudi za izbiro novega delavca. S pridom jo uporabljajo podjetniki, možna pa je samo ustna oblika. S pomočjo te veje astrologije si lahko pomagamo k uspešnejšemu in lahkotnejšemu načinu življenja.

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si