LETNI HOROSKOP

2020 – VLADAR LETA LUNA, KITAJSKO LETO PODGANE
Ko nastopi v deželi Lunino leto je čas za čustva, notranje ravnovesje in skladne odnose. Iz preteklosti vsak lahko izlušči neko zrno modrosti in narediti preobrat naprej. Štirica prinaša preobrate, novosti in nove začetke. Poglobiti se boste morali v tisto, kar ste odlašali in omenjeno vam bo dobra iztočnica za osebno in duhovno rast. Odpreti boste morali svoje srce in najti svoje sanje in tako boste osvobojeni odšli naprej. Glede na to, da je leto Podgane je to čas, ko bo v ospredju modrost, preudarnost in ugodnosti. Ne pozabite na soljudi. Simbol leta bo kolo, ki se vrti in vaša naloga bo, da vanj vnašate barve in tako naredite dni, tedne in mesece čarobne. Sreča je skrita v globini srca.

Oven

(21.03. – 20.04.)

Januarja in februarja boste blesteli pri vseh delavnih obveznostih. Kolo usode vam bo naklonjeno tako v romantiki, kot pri izražanju čustev. Tako bo mnogo ugodnosti v ljubezni. Znali se boste postaviti na prvo mesto
Pomlad
: Imeli boste mnogo idej, zamisli in osebne motivacije. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v mesecu maju.
Poletje: Junija boste zelo delavni, pridni in marljivi. Vzeli si boste toliko časa, ko ga potrebujete in tako dosežete vse. Odlikovala vas bo izvirnost in tako boste prišli zelo daleč. Seveda ne pozabite na svoje občutke.
Jesen: Jabolka bodo dozorela in listi se bodo počasi pobarvali v čudovite barve v vas bo nek nemir. Blesteli boste v športnih aktivnostih. Jesenski čas bo naklonjen tudi novim zamislim. Seveda boste morali splošno predelati tisto, kar vas moti in okrepiti samozaupanje.

 

Bik

(21.04. – 20.05.)

Magnetična energija vas bo polepšala. V vaše življenje bodo prišli novi ljudje, kateri vas bodo osrečili. Na začetku leta vam bo blizu duhovnost in ezoterične zakonitosti. Našli boste tudi navdih in srčnost. Ugodno je, da se posvetite glasbi.
Pomlad: Pred vami je čas romantike, čustvene skladnosti in povečane harmonije. Na delovnem mestu prihaja vaših pet minut in spoznali boste tiste ljudi, kateri vas bodo lahko osrečili. Naredili boste tudi načrte interesnih dejavnosti.
Poletje: Dopust bo zelo tradicionalen in z ljudmi, ki vam veliko pomenijo. Po zvezdnih namigih bo modro, da razmislite, kam vlagate energijo in zakaj. Avgusta vas čaka neka sprememba v službi, zavedati se bo veljalo, da so le te sestavni del življenja.
Jesen: Nakazano je, da to obdobje, ko boste doma imeli resnično polne roke dela in obveznosti. Vračali se boste tudi nazaj v preteklost in pravilno bo, da si zapisujete občutke.

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Spremembe boste sprejeli na odprt način. Vsekakor boste blesteli in stvari vzeli v svoje roke. Odločno greste naprej in zadev pač ne boste pometali pod preprogo, ampak se aktivno lotite zastavljenih nalog. V ljubezni bo čas za romantiko, ter čustveno skladnost.
Pomlad: Po razpotjih življenja boste odšli zelo lahkotno in zvedavo. Ugoden čas bo za spremembe in novosti. Odličen čas čaka sveže zaljubljene ljudi in tudi študentje zgleda, da se ne bodo smeli pritoževati.
Poletje: Junija boste odločno rekli bobu bob. Nepozabne trenutke preživite na morju in v objemu tistih ljudi, ki vam v življenju pomenijo vse.
Jesen: Čas v sebi skriva določeno odgovornost in delavnost. Odprle se vam bodo nove poti v pogledu financ. Zavedajte se, da se dobro z dobrim vrne. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in se od njih učite.

Rak

(21.06. – 22.07.)

Pred vami je trezno leto, spremembe boste sprejemali z odpitimi rokami. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, kateri vas bodo naučili marsikaj novega. Odkrili boste mnogo novih zadev in v osebno pomoč vam bo intuicija
Pomlad: Obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja. Morali boste sprejeti novosti in se odločiti, le kaj vas veseli. Počasi boste dosegli svoje cilje. Aprila boste lahko napredovali tako na osebni, kot duhovni ravni.
Poletje: Kolo usode se bo zavrtelo v službi in v ljubezni v vašo korist. Romantika in prijetnosti gredo z roko v roki. Modro bo tudi tedaj, ko si boste postavili meje in pravila. Sprostite se.
Jesen: jesenski meseci bodo prijetni, kajti podajali se boste naprej harmonično in pokukali boste tudi v skrivnostne zakonitosti življenja. Napredovali boste v pogledu denarja.

Lev

(23.07. – 22.08.)

Simbol leta bo ognjeno srce in pripravljeni se boste boriti za svojo resnico in dostojanstvo. Nakazano je, da mnogo sporočil življenja lahko preberete med vrsticami in tako greste zelo pogumno naprej. Navdih in kreativna energija vam bo podarila moč in spodbudo
Pomlad: Zanimiv in poučen čas, spremenili boste vse tiste reči, katere bi vas utegnile motiti. Okrepila se bo zdrava samozavest in zdelo se bo, da boste življenje zajemali z veliko žlico.
Poletje: Čas v sebi skriva neko čarobnost in preobrati se bodo vrstili eden za drugim. Sledite glasu srca in svojim sanjam in to bo pot do osebne sreče. Odločno greste naprej in se poglobite v ezoterične zakonitosti življenja.
Jesen: V ljubljeni osebi morate znate najti prijatelja. In ko zapade prvi sneg boste vi imeli možnost napredka v službi. Vsekakor je pred vami leto, ko boste stvari uredili tako, da se nasmihate novim korakom. Zapisujte si svoje občutke.

Devica

(23.08. – 22.09.)

V prvih dneh, tednih in nenazadnje mesecih boste spoznavali neke nove razsežnosti življenja. Po majhnih korakih bo čas, da boste šli naprej in tako doživeli tudi svoje sanje. V prijetni tišini boste kovali načrte prihodnosti. Čas v sebi skriva nove zamisli in priložnosti.
Pomlad: Pričakovati je čas romantike, skladnosti in pomladnih radosti. Ljubezen v lastnem bistvu daje, okrepi in zaupa. Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti za osebno rast.
Poletje: Naredili boste načrt in tako na osvobojen način rekli bobu bob. Če vam bo ostalo kaj časa, pa se odpravite v gore, po sledeh tete Pehte. Pričakovati bo novosti in nove razsežnosti.
Jesen: Septembra in tudi kasneje bo priložnost, da prepevate prelepe ljudske pesmi. To bo tudi čas, ko se posvetite duhovnim naukom življenja in tako najdete notranji mir in harmonijo. Kolo usode vam bo izjemno naklonjeno v ljubezni, kjer bo čas namenjen romantiki.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Začetek leta bo prelomnica na pogledu doma in čas bo namenjen romantiki. Novosti bodo simbol časa in jih boste sprejeli na odprt način. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi. Dobro bo, da boste predelali nekaj iz preteklosti.
Pomlad: Na delovnem mestu boste morali postaviti meje in tako najdete ugodne priložnosti. Drugače bo to čas veselja in finančnega ravnovesja. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.
Poletje: Na poletje boste zelo zaljubljeni in povsod, kjer se boste pojavili blestite. V primeru, da ste že poročeni ali v zrelih letih pa vas čaka čas harmonije in ravnovesja. Dobro se z dobrim vrača.
Jesen: Septembra vas čakajo ugodni premiki in tedaj boste končno lahko živeli svoje sanje. Ključ do uspeha bo, da boste sledili svojim sanjam in intuitivnim signalom. Ko bo v deželo prišel mraz in se bo zapisal december se vam izpolni srčna želja. Šteli bodo pogovori.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Preteklost vam bo učiteljica in tako boste postali modrejši za nova spoznanja. Ne boste popuščali, kajti verjeli boste vase – vendarle se resnica skriva na sredini. Ne iščite popolnost vam nove začetke in tako najdete svojo moč in energijo.
Pomlad: Čas simboličnih novih začetkov in preobrazbe. Zdelo se bo, da napredujete v razmišljanju in iskanju lastne resnice. Aprila bo čas namenjen osebni in duhovni rast-.
Poletje: Morska gladina bo pomirila vašo dušo. Nakazano je, da boste še vedno intenzivni in vendarle lahko uživate v tistem, kar vam je dano. Po zvezdnih namigih boste napredovali tako v ljubezni, kot drugih odnosih. Res pa je, da vam bodo drugi ljudje ogledalo. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.
Jesen: Zelo zanimiv in intenziven čas, doma se boste lotili neke prenove. Čeprav pa se istočasno občuti nek nemir, ki ga bo dobro sprejeti na kreativen način. Blesteli boste v službi!

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Optimizem in dobra volja bosta šli z roko v roki. Našli boste tisto, kar vam daje notranjo moč in pogum. In vendarle ne smete dogodkov prehitevati. Koristno vam bodo delovala znanja iz joge. Uspehi lahko pričakujete v komunikaciji in krajših poteh.
Pomlad: Kocke usode se bodo dolgo vrtele v zraku in na delovnem mestu vas bo čakala priložnost. Prav gotovo bo to tudi čas, ko se odpravite v tujino. Ugodno obdobje za učenje in za pridobivanje informacij.
Poletje: Junija in še velik del julija boste zelo delavni, pridni in marljivi. Stvari boste pač morali postaviti na svoje mesto. Izberite se lahko nepozabne počitnice, ki bodo imele pridih adrenalina. Dinamično bo v ljubezni in pri vseh oblikah sodelovanja.
Jesen: Čas bo namenjen duhovni preobrazbi in osebni sreče. Poglobiti se boste morali v tiste dejavnosti s katerimi ste odlašali. Uspeli boste v nekem dobrodelnem delu. Sprostila vas bo prijetna glasba.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Okrepila se bo notranja moč in pogum. Blesteli boste v pogledu denarja in čustvene varnosti. Zvezde vam bodo naklonjene tam, kamor boste vlagali energijo.
Pomlad: Moč besed in pozitivno mišljenje bo tisto, katero bo obrodilo sadove. Uspehi se bodo vrstili in to vam bo podarilo zaupanje- Romantika in ljubezen bosta šli z roko v roki. Na delovnem mestu pa nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Sprostila vas bo prijetna glasba in pogovor.
Poletje: Zdi se, da ga boste preživeli delavno in da boste imeli polne roke dela. Seveda pa vam bo srčni izvoljenec postavil meje in tako boste plesali po njegovem taktu. Ugodno bodo delovali sprehodi v naravo, tako najdete v sebi notranjo moč in energijo. Zapisujte si svoje občutke-
Jesen: Ko se bo zapisal mesec september bo za vas čas v katerem bo veliko prijetnih trenutkov in ugodnosti. Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti za rast.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

V prvih mesecih boste morali pošteno zavihrati rokave in ločevati zrno od plev. Nekje do meseca marca je razbrati ugodne priložnosti in prejeli osebno pohvalo. Odkriti morate svojo moč in veselje, kajti tako najdete tudi dodatno motivacijo.
Pomlad: Obdani boste s posebno in dinamično energijo in tako se bo zdelo, da si boste zavihali rokave in želi vsakodnevne uspehe. Komunikacija bo tista, katera vam bo v pomoč in oporo. Dovolite si stopiti korak naprej.
Poletje: Junija boste zelo aktivni doma in naredili vse tisto s čimer ste odlašali. Toplo sonce vam bo dalo energijo in vendarle bo nujno, da si vzamete čas zase. Sreča bo na strani pogumnih ljudi.
Jesen: September bo mesec načrtov in zelo intenzivne energije. Odločili se boste in vzeli vajeti v svoje roke in pri tem vsekakor uspeli. Sreča vas čaka v ljubezni.

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Pred vami je leto čustvene preobrazbe. Odločili se boste in naredili osebno spremembo. Ljudje, kateri bodo prihajali v vaše življenje vam bodo učitelji. Februarja se bodo okrepila znanja, ki so vezane na svet duhovnosti in ezoterike.
Pomlad: Do izraza bo prišla srčnost in postali bodo zelo učinkoviti. Na delovnem mestu bo tako, da boste morali vajeti vzeti v svoje roke. Pravzaprav imate sami v rokah škarje in platno.
Poletje: Jasno je, da boste blesteli med ljudmi in s tem se vam bodo zadeve obrnile v vašo korist. Dokazali boste, da ste lahko zelo sposobni, če si tega želite in posledično učinkoviti.
Jesen: Jesenski dnevi bodo namenjeni romantiki, harmoniji in lastni kreativnosti. Po majhnih korakih hitite naprej. Ob vami je nekdo, ki vas ljubi srčno. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi.

nekaj lepih Mislih

KONTAKT:

Horarni astrolog Tadej Šink
Grenc 24
4220 Škofja Loka

Tel: (04) 515 26 01
GSM: 041 428 966

Sledite mi lahko na