MESEČNI HOROSKOP

Preberite si mesečni horoskop za maj 2020

Preberi mesečni horoskop

Če veš si močnejši

Astrološko svetovanje

041 428 966

2018 – VLADARICA LETA VENERA, KITAJSKO LETO PSA

Ljubezen je nekaj tako čudovitega, nežnega in zahtevnega. Lahko se pojavlja v nešteto oblikah, skozi umetnost, ljubezen do sebe, do vseh ljudi, zakonska ljubezen. Zdi se, da je slednja še najbolj zahtevna, kajti prinaša spoznanje in večno učenje. Vladarica leta bo Venera, ki je znana v mitologiji, kot lepotica in v ospredju bo ljubezen v vseh naštetih oblikah. Simbol leta bo škatlica z barvicami v katerih je nešteto barvnih odtenkov. Kakšne barve boste vnašali v svoje življenje bo vaša svobodna volja. V sebi morate prižgati iskrico ljubezni, ki bo lahko zasijala kot bakla. V letu, ki prihaja šteje pogum, dobra volja in zavedanje, da je življenje kot reka, ki kaj prinese in kaj odnese. Moč bo obsijala tiste ljudi, ki so čistega srca in dobre volje. Spisani horoskop naj vam bo vodilo, kaj lahko spremenite, kaj sprejmete in popotnica za lepši, dan, teden ali mesec. Imejte se radi in sledite svojemu srcu, kajti tako greste naprej.

Oven (21.03. - 20.04.)

Zima: Prvi dnevi novega leta bodo nekaj posebnega. Imeli boste polne roke opravil. Planetne energije vam bodo naklonjene v ljubezni in pri prijateljstvu. Februarja bo več novih poti. Februarja bo nekaj več strogosti v skupnem življenju. Pomlad: Marca se bo pričelo zanimivo in nenavadno obdobje. Privlačile vas bodo zadeve, ki so vezane na skriti svet mistike. Pomembno se bo soočiti z novimi odgovornostmi. Aprila, se boste popolnoma prelevili in predali prijetnim rečem. V vaše življenje bodo prihajali zanimivi ljudje. Vaša energija bo magnetična in skladna. Meseca maja boste zelo drzni na delovnem mestu. Poletje: Junija vas bo označevala trma in tako si želite doseči svoje. Obdajale vas bodo zanimive in nenavadne reči. Druga polovica julija bo prinesla nenavadne preobrate na bolje. Vaš dopust ne bo tradicionalen in bo nekaj posebnega. Avgusta bo čas namenjen raziskovanju. Jesen: Bo prinesla finančno blagostanje in srečo na čustven področju.

 


Bik    (21.04. - 20.05.)

Zima: Privlačile vas bodo skrivnosti in tišina. Ljubezenska sreča bo namenjena pogumnim. Februar bo v znamenju trme in odločnosti. Narediti boste preobrazbo. Čas bo ugoden za umetnost. Pomlad: Marec prinaša pomembne premike na bolje. Čarobno bo na področju prijateljstva. Aprila se boste morali lotiti službenih obveznosti. Štela bo tako vztrajnost, kot premišljenost. Maja bodo vaši občutki mešani, a zelo zanimivi. Poletje: Že v mesecu juniju bo obstajala povečana možnost ljubezenske romance. Čarobno se boste počutili tako doma, kot na krajših poteh. Julija bo čas namenjen razvajanju in finančnemu neravnovesju. V tem obdobju popazite na grlo. Avgust prinaša čustveno skladnost. Jesen: September bo obarvan v intelektualne vode. Zdi se, da vas bo obiskala vila prijetnega izražanja. Oktober in november prinaša paleto izzivov in tudi kanček prilaganja.

 


Dvojčka    (21.05. - 20.06.)

Zima: Označeval vas bo notranji nemir. V vaše življenje bodo prihajali zanimivi ljudje, kateri vam bodo ogledalo. Februarja se boste pilili v diplomaciji v službi in v ljubezni. Pomad: Po prehodu Merkurja (07. marec) v Ovna se vam bo odprla kopica novosti in priložnosti. Meseca aprila bo čas namenjen za ljubezen, skupinsko delo in uspešne dogovore. Označevala vas bo trdna in jeklena volja. Maja bo na vidiku ugodna priložnost in spremljala vas bo splošna sreča. Poletje: Prva polovica junija prinaša nekaj več previdnosti in premišljenosti. Dodobra se boste sprostili v juliju, kjer bo moč najti svežo in dinamično energijo.Tedaj se lahko odpravite raziskovat lepote Slovenije, sprva bodo to hribi in kasneje morje. Avgusta bo pomembno vlogo igrala previdnost in premišljenost. Pazite na besedno izražanje. Jesen: September bo prinesel mnogo prijetnosti, harmonije in čustvene skladnosti. Oktobra se boste pilili v ljubezni in spoznavali zakonitosti prilaganja. Decembra bo veselo in razigrano.

 

 


Rak    (21.06. - 22.07.)

Zima: Kovali boste načrte in mnogo bo želja po spremembah. Ene se bodo zgodile prej in druge kasneje. Meseca februarja vas bo obiskala vila kreativnosti in prinesla čarobnost v ljubezni. Pomlad: Marca se boste pilili v diplomaciji. Nekaj previdnosti bo potrebno na delovnem mestu. Aprila se bodo kocke usode zavrtele v vašo korist. Spremljala vas bo notranja moč in odločnost. Maja se vam nasmiha neka pot v tujino. Blesteli boste doma. Poletje: Junija bo možno, da okrepite vez z srčnim izvoljencem. Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo pomagali na razpotjih življenja. Prva polovica julija bo primerna za pomembne prelomnice in odločitve. Avgusta se odpravite na dopust, kjer si boste povrnili izgubljeno energijo. Jesen: V pozitivnem smislu bo izstopal september, tedaj boste dokončali tisto s čimer ste odlašali. Zvezde vam bodo naklonjene v komunikaciji. November bo mesec učenja.

 


Lev    (23.07. - 22.08.)

Zima: Januarja bo pridih romantike, čustvene skladnosti in ravnovesje. Mnogo se boste učili od svojih otrok. Februarja ne bodite naivni, ampak bo potrebno narediti selekcijo, kdo vašo pomoč potrebuje. Pomlad: Ljubezen bo prinesla določeno blagostanje in ravnovesje. Zadeve se bodo odvijale tako, kot si želite. Aprila se bodo zadeve s svetlobno hitrostjo odvijale v vašo korist. Spremljala vas bo drznost. Maja se boste veliko učili, krepili v znanju in intuiciji. Poletje:  Začetek poletja (junij) prinaša paleto pozitivnosti in uspehov. Partnerjevi namigi bodo prinesli določene novosti. Julija bo čas primeren za zabave in zabavno življenje. Prijatelji vam bodo sol in aroma življenja. Avgusta bodite previdni v komunikaciji. Jesen: Pisane barve jeseni vam bodo prinesle ugodnosti na delovnem mestu. Iskanje bližnjic bo vaša strast v oktobru. Decembra bo čas harmonije, ravnovesja in priložnost za zimske športe.

 


Devica    (23.08. - 22.09.)

Zima: Na začetku leta (januarja) vas bo spremljala resnost, doslednost in odgovornost. Po majhnih korakih boste odšli naprej. Februarja vam bodo zvezde naklonjene v ljubezni in v službi. Pomlad: Ptički bodo prepevali vesele pesmi in vaše srce bo ognjeno. Marec in april prinašata ugodne iztočnice in mnogo nenavadne energije. Sprostili vas bodo pogovor in športne aktivnosti. Meseca maja bo čas ugoden za preobrazbo na delovnem mestu. Poletje: Posebne užitke vam bo ponudila narava, sprehodi in raziskovanje. Julija se boste odpravili nekam, kjer ne bo veliko ljudi in tako bo poletje prineslo zanimivo preobrazbo. Avgusta boste morali biti previdni in premišljeni. Pomembno bo, da ozavestite nekaj iz preteklosti. Jesen: Septembra boste napredovali in uvideli premike na bolje. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Jasno bo, da se bodo stvari postopoma spreminjale. Globoko v sebi boste začutili magično energijo.

 


Tehtnica (23.09. - 23.10.)

Zima: Na delovnem mestu bo zelo prijeten čas. Marljivo se boste lotili vseh obveznosti (januar). Sredina februarja se boste lotili novih nalog. Ljubezen bo za vas sol in aroma življenja. Pomlad: Na začetku meseca marca se boste pilili v diplomaciji. Popaziti bo potrebno na zdravje. Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, pozitivnih misli in zdravo prehrano. Od druge polovica aprila in prva polovica maja boste blesteli v ljubezni. Poletje: Saturn vam odpira cela paleta priložnosti. Označevala vas bo resnost in za pravico se boste pripravljeni boriti. Julija se poglabljate v strokovna vprašanja. Fizična aktivnost bo daleč v ospredju. Avgust bo mesec prijetnih ljubezenskih romanc. Jesen: Združili boste svoje znanje in na pravilen način znali usmeriti energijo. Oktober bo prinesel trdnost in premišljenost. Decembra boste uživali v zimskih idilah.

 


Škorpijon    (24.10 - 22.11.)

Zima: Leto boste pričeli precej uspešno. Kmalu januarja se vam bo odprla poslovna priložnost in z njo finančni uspeh. Februarja bo moč narediti rez z preteklostjo. Pomlad: Marec bo zelo ploden mesec. Mnogo pozitivnosti se boste učili od svojih otrok. Aprilski dnevi bodo vezani na prilaganje in diplomacijo. Ljubezenska sreča bo odvisna od pravilnosti vaših odločitev. Meseca maja ne boste smeli iskati lažjih poti. Trud bo poplačan konec meseca. Poletje: Magnetična energija vam bo koristila (junij). Kolo usode se bo na delovnem mestu zavrtelo v vašo korist. Po majhnih korakih pridobite zaupanja. Julija vam bo močno koristila intuicija in prisluhniti boste morali sebi. Počitnice bodo obarvane športno. Jesen: Optimizem bo svetla zadeva. Izzivi vas bodo spremljali na intenziven način (september). Oktobra vas bo spremljala trma. Zadnja dva meseca leta boste v znamenju pomembnih premikov.  

 


Strelec    (23.11. - 21.12.)

Zima: Združili boste svoje znanje in moč – ter tako pomagali drugim. Mesec januar in februar obljubljata mnogo poslovnih priložnosti in ugodnih razpletov. Ljubezen bo prinesla notranji mir. Pomlad: Na začetku meseca marca nekaj previdnosti ne bo odveč. Preteklost bo za vas poučna lekcija in vzemite zrno modrosti za prihodnost. Ploden čas bo mesec april, kjer se vam obetajo prijetnosti v ljubezni. Meseca maja boste morali sprejeti še neko dodatno obveznost. Poletje: Sprostile vas bodo vesele pesmi, zabavno življenje in prosti čas. Toda pred tem boste morali urediti kupico službenih obveznosti. Julija bo čas harmoničen in počitnice polne atraktivnih dejavnosti. Avgust bo čas, ko rešujete zadeve na temeljit način. Jesen: Bo v znamenju veselih trenutkov in drobnih priložnosti. Pričakovati je, da boste v oktobru blesteti v komunikaciji in pri učenju. December prinaša kovanje novih načrtov.

 


Kozorog    (22.12. - 20.01.)

Zima: Januarja bodo vaši koraki majhni, toda zelo premišljeni. Svojo energijo boste znali dobro usmeriti in zato pridobiti paleto ugodnih rezultatov. Februar bo mesec ljubezni. Pomlad: V mesecu marcu boste razpeti med številčnimi obveznosti. Ljubezenska sreča bo nekaj prijetnega v aprilu. Pomembno bo, da se boste znali prilagajati in pravilno povedati svoje mnenje. Meseca maja boste aktivni in raziskovali naravna zakonitosti narave. Poletje: Junij bo v znamenju romantike in čustvene skladnosti. Na delu bo Amorjeva puščica. Meseca julija se bodo zadeve uredile skozi pomočjo vztrajnosti. Čas bo ugoden za kovanje načrtov in razvajanje na peščeni plaži. Avgusta boste delavni, polni idej in ustvarjalne energije. Jesen: Obiskala vas bo vila kreativnega izražanja. Tako bo življenje lepo in zanimivo (september, oktober). Konec tega leta se sprostite ob dobri hrani, pijači in raziskovanju sveta duhovnosti.

 


Vodnar (21.01 - 18.02.)

Zima: Odprle se vam bodo nove priložnosti in čudovite možnosti za osebni razvoj. Februarja vas bo spremljala trma, v svojem znamenju boste gostili Merkurja in tako blesteli v komunikaciji. Pomlad: Sonce se bo sramežljivo skrivalo in planetne energije vam bodo v mesecu marcu naklonjene v ljubezni. Aprila se boste morali soočiti z kopico poslovnih obveznosti. V veliki meri vas bo sprostila narava in sprehodi. Maj prinaša nekaj več nesoglasij. Poletje: Združili boste notranjo moč in ambicije. Po razpotjih življenja se bo moč odpraviti na pionirski način. Julija bo pred vami čas romantike, prijetnosti in skladnosti. Kjer se boste pojavili boste sijali. Avgusta vam bodo zvezde naklonjene na delovnem mestu. Jesen: Čas za osebno preobrazbo bo v mesecu septembru. Oktobra in novembra bo čas izrazite privlačnosti in naklonjenosti v službi in v ljubezni. December bo mesec prijateljstva.

 


Ribi    (19.02 - 20.03.)

Zima: Januarja boste našli zrno modrosti. Obdajali vas bodo zelo zanimivi in nenavadni ljudje. Jasno bo, da vam bodo ljudje v tem obdobju tako učitelji, kot tudi učenci. Pomlad: Odločno boste odšli po svoji poti (marec). Sprostitev in harmonija bo prišla konec marca in bo označila mesec april. Vaše poslovne poteze bodo premišljene. Čas bo prinesel uspeh. Iskanje bližnjic v maju bo zavajajoče. Tedaj vam bo v osnovi naklonjena osebna nasprotnega spola. Poletje: Energija v juniju bo magnetična, blizu vam bodo znanja iz sveta duhovnosti. Premiki na bolje bodo tudi v ljubezni. Julija boste hrepeneli po tišini. Sreča vas bo spremljala v ljubezni. Gozdne jase bodo priložnost za razmislek. Avgusta se boste pilili v diplomaciji. Jesen: Septembra boste zelo nemirni. Kreativnost in umetniška nadarjenost vam bo koristila. Ko se bo jesen prevesila v drugo polovico – v sebi najdete moč in energijo. November bo čas za razmislek.

 

DARILNI BON

Primerno darilo, če ne veste, kaj komu podariti. Nekoga boste s tem razveseli in mu podarili uprabno darilo.

Darilni bon lahko naročite po telefonski številki 041 428 966 ali napišite mail na info@tadej-sink.si