LETNI HOROSKOP

2021

Pred nami je Saturnovo leto, in želeli ali ne, bo potrebno narediti bilanco. Stari učitelj Saturn, nas bo nagradil, v primeru, da izkazujemo vrednote, kot so poštenje, resnost in dobro opravljeno delo. Mnogi bodo spoznali nove radosti in sledili spremembam, katere bodo nujne. Res je, da v poplavi informacij in potrošniški družbi, človek preprosto ne ve, kaj je prav. Tako odgovore išče v svetu duhovnosti, ki je pot do lastnega srca. Omejitve se bodo dogajale in nagrajeni bodo tisti ljudje, ki bodo spoznali svojo unikatno energijo. Leto se bo pričelo in končalo s pričakovanji in kovanju novih načrtov. Če ima človek sanje, ima moč, tako pride upanje in boljši jutri. Pozitivne misli se bodo obrestovale in čas v sebi skriva popolnost. Število pet nakazuje, da bo to leto komunikacije in pogovorov, kar pa bo tudi izziv leta. Novo leto je pač nepopisan list in vsak ga lahko popiše in pobarva na svoj unikaten način. Letni horoskop naj vam bo navdih, kakšno leto je pred vami. Imejte se radi in uživajte!

Oven

(21.03. – 20.04.)

Od januarja do aprila: Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni in na delovnem mestu. Dinamična energija vam bo podarila upanje in s tem naredite korak naprej. Osvobodili se boste tudi nekega bremena. Spoznali boste zanimive ljudi in sprostila vas bo narava. Čas boste preživeli dinamično in drzno. Vedeti boste morali, da glava vlada srcu. Pozitivne misli vam bodo navdih in tako bo precej čarobno. Obiskala vas bo vila kreativnosti.
Od maja do avgusta: Rdeča nit bodo odnosi in vse oblike sodelovanja. V tem obdobju bo drznost tista vrlina, ki vam bo prišla prav. Spoznali boste tudi svojo unikatnost in v veliki meri privabili ljudi, ki vas bodo zabavali. Zdi se, da boste ravno vi tisti, ki boste pobudniki novih idej in zamisli. Poletje bo bolj umirjeno in usmerjeno v raziskovanje duhovnosti. V ljubezni vam bosta naklonjena mesec maj in avgust, na delovnem mestu pa boste dobesedno blesteli poleti.
Od septembra do decembra: Lepota življenja je ustvarjati popolnost in omenjeno vam bo uspelo. Prelomen mesec za vas bo oktober, ki vam lahko prinese zaljubljenost ali pa okrepi obstoječo vezo. Iz preteklosti boste lahko izluščili zrno modrosti in se tako osvobodili. Poudarek bo na odpuščanju in kovanju novih načrtov. Odlikovala vas bo notranja moč in tako bodo vaši nasveti učinkoviti. V jeseni se boste veliko učili in kovali načrte, kaj lahko še spremenite.

Bik

(21.04. – 20.05.)

Od januarja do aprila: Tako v komunikaciji, kot pri intelektualnih dejavnostih boste morali narediti korak naprej. Lepa beseda je tista, ki najde ključ do srca. Dogodki se bodo do marca odvijali po pričakovani poti, v mesecu aprilu pa nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Magnetična energija vam bo podarila krila in pridobili boste neko dodatno priložnost za osebno rast. V ljubezni bo dinamično februarja in aprila, marec pa bo zelo romantičen. Res je, da se počasi daleč pride.
Od maja do avgusta
: Odlikovalo vas bo delo in obveznosti. Čustveno boste precej nihali in zato si boste morali vzeti čas zase. V osebno pomoč vam bo komunikacija, paleta besed bo balzam za dušo. Združili boste znanje in delavnost ter tako dosegli svoje cilje in osebno motivacijo. Poletje bo v znamenju kreativnosti in ustvarjalnosti. S svojim znanjem boste lahko pomagali tako sebi, kot tudi drugim. Sreča se skriva na strani pogumnih.
Od septembra do decembra: Dogovori bodo uspešni in tako najdete tudi željo po raziskovanju in učenju. Odlikovala vas bo tudi trma, katero bo potrebno preusmeriti v nekaj kreativnega. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. V tem obdobju boste morali popaziti tudi na svoje zdravje (grlo). Zvezde vam v ljubezni kažejo vroče in hladno. Umetnost vam bo pričarala dodatno motivacijo in uspeh. Več časa boste namenili spominom in raziskovanju.

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Od januarja do aprila: Pogovori bodo naravna terapija sproščanja. Na splošno boste veliko med ljudmi in komunikacija vam bo v pomoč in oporo. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti in omenjeno zagovarjati. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti in odpustiti sebi – vezano na februar ali april. V ljubezni se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za duhovno rast.
Od maja do septembra: Za resnico in pravico se boste pripravljeni boriti. Zelo dinamično bo na področju izobraževanja in raziskovanja novih poti. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja – pozitivno izstopa maj in september, nekaj več izzivov pa bo v mesecu juliju. Pozitivne misli vam bodo v pomoč in s tem naredite korak naprej. Sprostila vas bo glasba in narava. Na delovnem mestu bo čas namenjen izobraževanju in raziskovanju tistih poti, ki so drugačne.
Od oktobra do decembra: Pred vami je pot preobratov in dela na sebi. Poglobiti se boste morali v tisto, kar vam prinaša napredek na čustveni ravni. Jasno je, da vam bo v pomoč komunikacija, pogovori in izmenjava mnenj. Učili se boste tako na svojih, kot tujih napakah. Ustvarjalna meseca bosta oktober in november, tedaj stopite iz cone udobja v neznano. Besedno napredujete tudi v ljubezni in skozi to najdete zaupanje. Šteli bodo pogovori!

Rak

(21.06. – 22.07.)

Od januarja do aprila: Odprle se vam bodo nove poti. Občutili boste notranjo moč in okrepila se bo intuicija. Skozi navdih boste sprejeli tiste prave in modre odločitve. Več priložnosti za dokazovanje boste imeli skozi odnose in sodelovanje. Med marcem in aprilom bo čas namenjen vrednotam in osebnim ciljem. Ključno bo, da boste sebe postavili na prvo mesto. V ljubezni boste pridobili spoštovanje in če ste samski bo na delu Amorjeva puščica.
Od maja do avgusta: Spomini vam bodo v ponos, pa vendar bo potrebno narediti prerez. Do julija boste imeli čas, da boste rekli bobu bob. Kolo usode vam bo naklonjeno v pogledu denarja. V osebno pomoč vam bo intuicija in izkušnje iz preteklosti. Poglobili se boste v svet mistike in pridobili določene odgovore v sebi. To bo dobra osnova za napredek. Pogovor je tisti, ki vam je v pomoč. Čas bo namenjen tudi pohvali in priznanju, kar vam okrepi samozavest.
Od septembra do decembra: Zvezde vam bodo naklonjene v raziskovanju in pridobivanju novih znanj. Pogumno se boste morali lotiti zastavljenih ciljev in okrepiti samozavest. Pridobili boste spoštovanje v ljubezni in neko čarobnost v skupinskih opravilih.
Drugi ljudje vam bodo ogledalo in popolnoma od vas bo odvisno, ali boste omenjeno sprejeli ali ne. Sprehodi ob mirni reki ali jezeru bodo balzam za dušo in priložnost za kovanje načrtov.

Lev

(23.07. – 22.08.)

Od januarja do aprila: Simbol leta bo bela golobica, kar pomeni, da boste morali začutiti čarobnost življenja. Zdi se, da boste združili svoje znanje in povečali odgovornost. Preobrati se bodo vrstili na delovnem mestu, izpostavljen bo februar in april. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas tudi zase in se poglobiti v tisto, kar vam prinaša izziv. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in tako najdete odgovore, kaj morate sprejeti in kaj spremeniti.
Od maja do avgusta: V ospredju bo trma, katera bo morala prerasti v vztrajnost. V ljubezni boste zelo plodne čase doživeli junija in avgusta. Tako najdete navdih. Okrepila se vam bo samozavest, še posebej avgusta, kjer boste nizali uspeh za uspehom. Vendarle brez učenja in pridobivanja informacij od drugih ne bo šlo. Več kot boste dajali, več boste prejemali.
Od septembra do decembra: Komunikacija vam bo v pomoč in osebni napredek. Zdi se, da boste skozi to obdobje zelo neposredni in da boste s težavi sprejeli omejitve. V osebno pomoč vam bodo izkušnje. Drznost vam bo prišla prav v septembru, ko boste z veseljem naredili korak naprej. Službeno bo dinamično, imeli pa boste tudi zanimivo pomoč ljudi. Ognjevitost vam bo prišla prav v ljubezni. Lahko bi začeli pisati ljubezenska pisma ali knjigo o sebi.

Devica

(23.08. – 22.09.)

Od januarja do aprila: Začetek leta bo osebna analiza, kaj bi spremenili in kaj sprejeli. Odgovornost vam bo prišla prav na delovnem mestu. Februarja boste prejeli tudi pohvalo in določeno priznanje. Rdeča nit časa bo delo in paleta obveznosti. Pogovori vam bodo v pomoč in skozi to obdobje boste doživeli neko čarobnost. Moč in energijo vam bo povrnila narava in še posebej sprehodi. Modro bo, da boste sebe postavili na prvo mesto.
Od maja do avgusta: Popaziti boste morali na svoje zdravje. Imeli boste veliko obveznosti, kajti odgovornost je tista vrlina, ki ste jo pridobili ob zibelki. Polepšala vas bo umetnost in svet barv. Ustvarjalne urice bodo pravzaprav balzam za dušo. Maja ne boste smeli biti preveč strogi do sebe, kot tudi do okolice. Ostro oko bo skozi celo leto opazilo malenkosti. V ospredju bodo odnosi in sodelovanje. Pozitivne misli vam bodo v ponos in oporo. Zapisujte si svoje notranje občutke.
Od septembra do decembra: Združili boste svoje znanje in delavnost, ter tako prišli do zavidljivih rezultatov. Informacije, ki jih boste pridobili v tem obdobju bo potrebno preveriti. Pod črto se bodo uspehi vrstili, seveda bodo pozitivne misli spodbudne. V ljubezni je pričakovati romantiko. Notranji mir boste pridobili, ko boste ozavestili, da se sreča skriva v vas. Od septembra dalje boste sprejeli mnogo modrih odločitev, katere vam bodo v ponos.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Od januarja do aprila: Leto bo v znamenju plodnosti in ustvarjalnosti. To predvsem pomeni, da boste naredili korak naprej in se osvobodili starih bremen. Veliko bo novosti in ugodnih priložnosti za osebno rast. Ljubljena oseba vam bo ogledalo in opomin, kaj bo potrebno še spremeniti. Blesteli boste v komunikaciji in pridobili pomembne informacije. Na delovnem mestu vas čaka več prilagajanja in učenja. Sledite glasu srca.
Od maja do avgusta: Pozitivne misli vam bodo v navdih in priložnost do osebne sreče. Zvezde vam bodo naklonjene v pogledu denarja in čustvene varnosti.
Potrebno bo narediti prerez in v tišini srca presoditi, kaj vam je blizu in kaj vas bremeni. Sprostila vas bo narava. Ob poslušanju glasbe boste pridobili navdih, kaj lahko spremenite. Poletje bo v znamenju duhovne in osebne rasti. Prišli boste do osebnega spoznanja, kar vas bo osrečilo.
Od septembra do decembra: Odkriti pogovori vas bodo dobesedno polepšali. Po eni strani boste na odprto sprejeli spremembe, po drugi pa se jih branili. Ključno bo, da se odločite, kam boste vlagali energijo. Zvezde bodo posebej radodarne v odnosih in v ljubezni. Oktobra boste morali popaziti v pogledu denarja in pri vseh službenih obveznostih. Zgradili boste tudi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Štele bodo pozitivne misli.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Od januarja do aprila: Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni in to vam bo podarilo motivacijo. Poglobiti se boste morali v tiste zadeve s katerimi ste odlašali. Pozitivne misli vam bodo podarile upanje in moč za naprej. Februarja boste bolj občutljivi in v tišini srca razmislite, kaj vas osreči. Odpuščanje daje moč za korak naprej. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Pozitivne misli vam bodo v ponos.
Od maja do avgust: Združili boste svoje znanje in modrost. Tako boste učinkovito dokončali zastavljene naloge in naredili korak naprej. Junija in julija vas bo spremljala sreča in paleta ugodnih rešitev. Odgovoriti si boste morali na vprašanje, kaj sodi v ospredje in kaj ste prerasli. Poletje bo romantično in skladno, tako lahko naredite korak naprej. Zvezde vam bodo prinesle tudi kar nekaj dobrih iztočnic, notranjega miru in ugodnih povezav do osebne drznosti.
Od septembra do decembra: Na življenje boste pogledali filozofsko. Potrebovali boste močno potrebo po varnosti in vztrajali v tistem, kar morate še spremeniti. Daleč v ospredju bo trma, ki bo prerasla v vztrajnost in tako boste naredili korake naprej.
Kolo usode vam bo naklonjeno na delovnem mestu v mesecu oktobru. Tedaj sprejmete pohvalo ali priznanje. Koristne učinke bo imela narava in pogovor. September in november bosta čas za učenje.

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Od januarja do aprila: Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti. Februarja boste blesteli v komunikaciji in pozor; ni vse zlato, kar se sveti. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni in vendarle se boste borili za osebno svobodo. Svoje mnenje boste povedali na odločen način. Zanimivo je, da boste marca napredovali na osebni ravni in aprila v intuiciji. Sprostila vas bo narava, kjer pridobite še dodatno energijo. Zapisujte si svoje notranje občutke.
Od maja do avgusta: Optimizem in dobra volja bosta šli z roko v roki. Predelati bo potrebno nekaj, kar je vezano na preteklost. Odkriti morate, kaj sodi v ospredje. Junija bo kar nekaj ugodnih prelomnic vezanih na službo. Zdi se, da boste prejeli tudi pohvalo ali priznanje. Sprostili vas bodo sprehodi in toplo sonce vam bo navdih. Srčni izvoljenec bo ogledalo, kaj morate še sprejeti v ljubezni. Jasno pa je, da vas bo romantična energija polepšala.
Od septembra do decembra: Zgodili se bodo premiki na katere boste upravičeno ponosni. Kolo usode vam bo naklonjeno v komunikaciji in retoriki. Besedno boste napredovali v mesecu septembru in oktobru. Pripravljeni se boste boriti za svojo svobodo in jo tudi zagovarjati. Potrebno si bo vzeti več časa zase. Novembra in decembra boste korak za korakom spoznavali svet duhovnosti. Raziskovali boste tista znanja in področja, ki so vam uganka.

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Od januarja do aprila: Zastavljenih ciljev se boste lotili zelo resno in za to bili tudi nagrajeni. Popaziti morate, da ne boste preveč strogi do sebe. Pridobili boste paleto informacij na katere boste ponosni. Marca boste bolj občutljivi in dojemljivi – omenjeno bo vezano na dom in ljubezen. Zdi se, da bodo prijetne besede tiste, katere vam podarijo zaupanje v moč življenja. Potrebno si bo vzeti čas zase in se zavedati čarobnosti vsakega trenutka.
Od maja do avgusta: Rdeča nit bodo odnosi in nekaj nemira. Slednji bo kreativni navdih in priložnost, da naredite nekaj novega. Zvezde vam bodo naklonjene tako v ljubezni, kot tudi v intimnosti doma. Napredek časa bo pri denarnih zadevah in kovanju načrtov, kaj je potrebno spremeniti. Julija boste spoznali ljudi, ki vam bodo prinesli paleto novosti in preobratov. Odkrili boste pojem osebne svobode. Napredek časa bo skozi pogovor, glasbo in naravo.
Od septembra do decembra: Prijetne besede bodo balzam za dušo. V tem obdobju bo vsekakor v ospredju ljubezen in notranja modrost. Spoznati boste morali, da so vam drugi ljudje ogledalo od katerih se učite in skozi to tudi napredujete. Novembra vam bodo v navdih prijatelji in ideje se bodo rodile same od sebe. Obiskala vas bo vila navdiha. Odkriti morate svojo moč in pozitivne misli se vam bodo obrestovale. Počasi se daleč pride.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

Od januarja do aprila: Načrti, ki bodo skovani v začetku leta se bodo obrestovali. Odlikoval vas bo pogum in dobra volja. Leto bo v znamenju osebnega napredka in preobratov. V svoje življenje boste privabili ljudi, kateri vam bodo v pomoč. Usoda vam bo naklonjena marca v ljubezni, aprila na delovnem mestu. Pridobili boste tudi informacije, kaj morate spremeniti in štele bodo pozitivne misli. Odkriti pogovori bodo balzam za dušo.
Od maja do avgusta: V tem obdobju boste bolj občutljivi, še posebej v maju. Odkriti bo potrebno, da se sreča skriva globoko v vas. Jasno je, da boste več na poti in med ljudmi. Poleti boste kovali načrte in uživali v raziskovanju neznanega. Obljublja se tudi več romantike in skladnosti. Vezani boste morali sprejeti odgovornost in slediti glasu srca. Zapisujte si vse, kar ne boste mogli povedati na glas. Avgusta bo čas namenjen učenju in postavljanju vrednot.
Od septembra do decembra: Kljub temu, da se bodo kocke usode dolgo vrtele v zraku, bodo rezultati plodni v pogledu denarja in službe. Poglobili se boste tudi v skrivnostni svet ezoterike, kar bo vezano na november. Jasno je, da boste tudi trmasti in zavarovani vase. Predelati morate nekaj iz preteklosti, se osvoboditi in potegniti izkušnjo za sedanjost. Glasba bo tista, ki vam bo prinesla ravnovesje. Konec leta bo pester in zabaven v pogledu ljubezni.

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Od januarja do aprila: Besede bodo tiste, ki bodo prinesle nasmeh na obraz. Dogovori bodo ključni za začetek leta in spoznati boste morali svojo moč. Rojenice so vas obdarile ob rojstvu z intuicijo in omenjeno vam bo prišlo prav marca in aprila. Pod črto, to bo čas krajših poti in dogovorov. Sprejeti boste morali neko novost in več izzivov. V ljubezni bo dinamično, ampak to bo pot do osebnega napredka. Vzemite si čas, da razmislite o svojih pričakovanjih.
Od maja do avgusta: Maja vas bo spremljala romantična energija. Harmonična čustva vam bodo v ponos in dobra iztočnica za napredek, tako v ljubezni, kot tudi v službi. Poetične besede vam prinesejo nova spoznanja. Res pa je, da bo potrebno maja reči bobu bob. Poletje bo v znamenju prijetnih dogodkov in čustvenih dogodivščin. Spoznali boste zanimive ljudi in s tem naredili prostor za srečo in zabavo. Napredek časa bo tudi v pogledu denarja.
Od septembra do decembra: Odkriti pogovori vam bodo v ponos in s tem simbolično naredite korak naprej. Osvobodite se določenih prepričanj. Dejstvo je, da se boste v tem obdobju pripravljeni boriti za pojem osebne svobode in omenjeno tudi zagovarjali. Čas v sebi skriva resnost in oktobra tudi nova prijateljstva. Sreča se skriva na strani pogumnih. Sprostila vas bo glasba. Ob koncu leta prihaja več pozitivnih misli in ugodnih razpotji.

nekaj lepih Mislih

KONTAKT:

Horarni astrolog Tadej Šink
Grenc 24
4220 Škofja Loka

Tel: (04) 515 26 01
GSM: 041 428 966

Sledite mi lahko na