Horarna astrologija

preseneča in pomaga s svojimi odgovori

Horarna astrologija ni neka nova modna muha, najbolj cvetoče čase je doživela v 17. in 18. stoletju. V tistem času je bil najbolj znani horarni astrolog William Lilly. Njegove bogate izkušnje še dandanes s pridom uporabljamo. Le redki (predvsem plemiči) so nekdaj poznali svojo uro rojstva, prihodnost pa je zanimala marsikoga tako kot danes. Za časa Lillyjevega življenja so ljudje astrologu najbolj pogosto zastavljali vprašanja o potovanjih. Npr.: Ali bom varno potoval? Ali bom prišel v določen kraj? itd. To ni bilo nič nenavadnega, kajti nekateri so se s strahom podali na pot, ker so bile le-te slabe in nevarnosti so prežale na vsakem koraku. Ženske so se običajno zatekle k astrologu z vprašanjem o potomcih: Ali bom imela otroke in koliko jih bo? (Ta vprašanja danes niso več aktualna, kajti znanost je zelo napredovala). Poleg tega so se ljudje spraševali tudi o zdravju.

Kaj pa danes? Veliko ljudi pozna natalno (rojstno) astrologijo.Vsak človek ima v rojstnem listu zapisan poleg datuma tudi čas rojstva in marsikdo si je pri astrologu že dal izrisati, rojstno karto, iz katere so razvidne energije, ki ga bodo podprle v njegovih prizadevanjih in energije, ki bodo lekcije življenja. Astrolog lahko glede na gibanje planetov svetuje najbolj ugodna obdobja za akcijo in kdaj je bolje počakati.
Vse bolj pa se zadnje čase tudi pri nas uveljavlja horarna astrologija. Astrološka karta razkriva resnico o določenem problemu; zgolj resnico, ki jo zna razbrati astrolog, ki upošteva določena pravila in zakonitosti. Včasih stranka zastavi vprašanje in prekrije (zavedno ali nezavedno) kakšno dejstvo. Kako je presenečena, ko ji to sam povem. Po tem običajno pogovor sproščeno steče. Z leti sem si nabral veliko izkušenj, zato jih lahko s pridom uporabljam pri svojem delu.

Kot že rečeno, nam ta zvrst astrologije, da odgovor na vprašanje, ki so del vsakdanjega življenja. Vsako vprašanje je kot novo rojstvo, zato pri svojem delu rabim, datum in uro vprašanja, ter kraj kjer smo ga zastavili. Pomembno je, da je le to premišljeno in da se vprašamo s srcem o stvari, ki predstavlja naš problem. Vprašanje mora biti (zastavljeno) kratko in razumljivo. Tako bo tudi odgovor razumljiv. Na vprašanja postavljena kar tako, so odgovori nejasni ali nemogoči.

In kakšna vprašanja zastavljajo ljudje danes?

Sprašujejo se o ljubezni: Ali bova s fantom ostala skupaj? Ali ima mož ljubico? Ali naj ga zapustim? Ali se bova ločila?
Zelo zanimiva so tudi poslovna vprašanja: Ali naj sprejmem delo pri tem podjetniku? Ali bom dobila službo? Ali naj menjam službo? Da se ugotoviti ali je bolje ostati v službi, ko jo stranka že ima, ali naj sprejme neko drugo, za katero je prebrala oglas v časopisu.
Ena meni najljubših vprašanj so tista o izgubljenih stvareh in predmetih. Naj jih nekaj navedem: Kje je izgubljena knjiga? Kam je izginila moja denarnica? Kje je hčerina zlata verižica? Natančno se da določiti smer, v kateri moramo iskati, opisati prostor v katerem je izgubljeni predmet, poleg česa leži in celo v kateri višini je.
Odgovarjam na zdravstvena vprašanja, a pri tem se držim etičnega načela, če je človek bolan, naj gre k zdravniku. Lahko pomagam, kaj naj še dodatno stori, da pripomore k ozdravitvi. Poleg tega, na osnovi karte lahko priporočam zelišča, vitamine in minerale, ki mu bodo pomagali k boljšemu zdravju, oziroma k dobremu počutju.
Zelo zanimiva so tudi tista o prodaji in nakupih stvari. Če nekdo kupuje hišo se, da videti kaj mora paziti ob nakupu, na morebitne pomanjkljivosti, na kakšnem terenu leži in še marsikaj drugega. Če pa želimo hišo prodati, lahko ugotovimo ali je kupec resen kandidat ali ima denar ter kakšni so njegovi nameni.
Poznamo tudi pravna in finančna vprašanja ta so: Ali bom dobila tožbo? Ali naj tožim šefa? Ali bom dobila nazaj denar, ki sem ga posodila? Ali bom dobila denar od zavarovalnice?
Horarno astrologijo lahko kombiniramo z natalno ali prognostično. S to tehniko se da časovno določati ali se bo neka stvar dovršila hitro ali počasi. Pa še nekaj je pomembno v horarni astrologiji, ni ugibanja ali dvojnosti. Rezultat njegovega dela se pokaže relativno hitro. Izkušeni horarni astrolog s svojim znanjem lahko zelo pripomore k temu, da stranki pokaže pot, ki vodi iz težav in negotovosti. Mogoče vas bo prav to pisanje vzpodbudilo, da na ta način osvestite problem, ki vam že dal časa moti spanec. Informacije: 041 428 –966 Tadej

nekaj lepih Mislih

KONTAKT:

Horarni astrolog Tadej Šink
Grenc 24
4220 Škofja Loka

Tel: (04) 515 26 01
GSM: 041 428 966

Sledite mi lahko na